رولت خرما، دسر مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه👍Dates Roll

Tayyebe's Bakery
Tayyebe's Bakery
9.1 هزار بار بازدید - 11 ماه پیش - سلام دوستان امیدوارم خوب باشید،
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید، رولت خرما بهترین دسر
برای مهمونیاتون،خیلی شیک ومجلسی🥰🥰
دوستان مشترک شوید، لایک کنید وبا دوستانتان به اشتراک بزارید تا باهم آشپزی کنیم 😍😍
#رولت_خرما
موادلازم:
خرما بدون هسته: ۳۰۰گرم
مغز گردو: ۷۰ گرم
بیسکوئیت ساده: ۷۰ گرم
کره ذوب شده: ۲۵ گرم
دارچین: ۱قاشق چایخوری
آرد گندم: ۸۰ گرم
آرد نخودچی: ۳۰ گرم
کره یا روغن جامد: ۱۰۰گرم
کنجد: به مقدارلازم
طرزتهیه:
خرما وگردو را باهر وسیله ای که دارید میکس کنید یا چرخ کنید بعد
بیسکوئیت پودرشده و دارچین را اضافه کنید و با دست تمام مواد را مخلوط کنید،روی سطح صاف مواد
رابین دو نایلون با وردنه بازکنید تا
صاف ویکدست شود ،آردها را روی حرارت ملایم میزاریم و تفت میدیم تا بوی خامی آردها گرفته شود  بعد روغن یا کره را در ظرفی ریخته داغ که شد آرد را تو روغن الک میکنیم وشروع به تفت دادن میکنیم تا کامل مواد یکدست شود
وبه غلظت مناسب مثل فیلم برسد
وبلافاصله روی خرمای صاف شده
ریخته وبا پالت یا کاردک صاف میکنیم و ازیک طرف رول میکنیم
کامل که رول شد ،نایلون را دورش
پیچیده و میزاریم تو یخچال برای
چندساعت یا حدود ۱ ساعت در فریزر گذاشته تا کامل خودش رابگیرد وبسته شود،حالا درظرف
مناسبی کنجد ریخته طبق فیلم ورول خرما راروی کنجد غلطانده
تا کامل به کنجد آغشته شود وبعد
هم برش داده وسرو میکنیم😋
نوش جان 😍🥰
دوستان میتونید به پیج اینستاگرام من سربزنید تا دستورهای بیشتری ببینید سپاسگزارم 🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker

Hello friends, I hope you are well. Date roll with palm is the best dessert for your parties, very chic and formal. Join your friends, like and share so we can cook together. #Date_roll. Ingredients: Seedless dates: 300g, Walnuts: 70g, Plain biscuits: 70g, Melted butter: 25g, Cinnamon: 1 teaspoon, Wheat flour: 80g, Chickpea flour: 30g, Butter or solid oil: 100g, Sesame seeds: as needed. Preparation: Mix the dates and walnuts with any tool you have or grind them, then add the powdered biscuits and cinnamon and mix all the ingredients with your hands. Spread the mixture on a smooth surface and cover it with two open nylon bags to make it smooth and uniform. Put the flours on low heat and fry them until the raw smell of the flour is gone. Then pour the oil or butter into a container and melt it, add the flour to the hot oil and start frying until all the ingredients are uniform and reach a suitable thickness like a film. Immediately pour it on the smooth date mixture, roll it with a palette or knife, wrap it with nylon and put it in the refrigerator for a few hours or about 1 hour in the freezer until it sets and closes. Now put it in a suitable container, sprinkle sesame seeds on it according to the video, and slice it and serve."

Friends, I will be thankful if you check my Instagram page 🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker

#رولت #رولت_خرما #دسر_خرمایی #آشپزی #نذری
#دسر_مجلسی #رولت_خرما_مجلسی
#cooking #bakery
#pastry #roll
11 ماه پیش در تاریخ 1402/05/08 منتشر شده است.
9,131 بـار بازدید شده
... بیشتر