شيرين قاتُق يه غذاي خوشمزه ي اصيل گيلان در زمانهاي خيلي خيلي دور.....

shadi lotfalipoor
shadi lotfalipoor
4.7 هزار بار بازدید - 4 هفته پیش - شیرین خورشت گیلانی یا خورشت
شیرین خورشت گیلانی یا خورشت شیرین قاتق لاهیجانی، یکی از غذاهای محلی خطه شمال کشور و استان گیلان و به خصوص یک غذای محبوب در شهر لاهیجان است. استفاده از برگ زردآلو و کشمش در پخت این خورشت، دلیل اصلی بافت لطیف و طعم شیرین آن است. برای درست کردن شیرین خورشت از گوشت گوشت گوسفندی ( یا گوشت مرغ) استفاده می‌کنند، و در زمان خیلی قدیم غذای محبوب ی بوده که در مراسمات عروسی و شادی برای پذیرایی از مهمانان در روستاها استفاده میشده. مواد لازم برای تهیه این خورشت خوشمزه : گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم پیاز (برای پیاز داغ) ۴ عدد بزرگ قیسی ۳۰۰ گرم کشمش پلویی ۱۰۰ گرم ( در صورت دلخواه) رب انار ملس در صورت دلخواه ۱ قاشق ( من نریختمم ) آلو خورشتی یا آلو بخارا ۱۰۰ گرم زعفران (دم کرده غلیظ) ۵ قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه به مقدار لازم شکر ۴ قاشق غذاخوری کره یا روغن سرخ کردنی به مقدار کافی روش تهیه طبق فیلم🙏🏻☺️نوووووش جونتون ♥️ #آشپزی #غذای_ایرانی #قدیمی #یادگیری یه خورشت خوشمزه گیلانی خورشت مجلسی غذای مجلسی غذای خوشمزه اشپزی ایرانی ولاگ عادی طبیعت گردی شمال زندگی شمالی
4 هفته پیش در تاریخ 1403/05/27 منتشر شده است.
4,746 بـار بازدید شده
... بیشتر