آموزش قرمه سبزی _ بهترین دستور صد در صد خوشمزه و خونگی

farzane panahi
farzane panahi
277 بار بازدید - 4 سال پیش - 🌹🌹☘️☘️بنا به درخواست بسیاری از
🌹🌹☘️☘️بنا به درخواست بسیاری از دوستان که طرز تهیه سبزی قرمه را خواسته بودند
🍀🍀☺️☺️سبزی قرمه☺️☺️☘️☘️
🍀🥰مواد لازم برای۶ تا ۷ نفر🍀🥰
۱- گوشت سردست یا مغز ران گوسفندی ۵۰۰ گرم نیم کیلوتا ۷۵۰ گرم
۲-گوشت مغز ران گوساله ( که برای مجالس بهتر است) ۵۰۰ گرم نیم کیلو
۳-لوبیا قرمز هرنفر ۳۰ گرم یا یک مشت کوچک برای هرنفر  وسعی کنیم لوبیا به اندازه بریزیم بیشتر نریزیم ۱ لیوان فرانسه
💝💝مدل اول سبزی قرمه که سنتی واز قدیم رسپی سبزی قرمه بوده
۵-سبزی قرمه ۲ کیلو تره - ۱ کیلو جعفری- ۱ کیلو گشنیز - شنبلیله ۱/۴ یک کیلوگرم - اسفناج ۲۰۰ گرم  گه بعدن همه به قرمه سبزی اضافه کردن والان توی سبزی میریزن بازدر صورت تمایل اگه دوست نداشتید نریزید
🔴نوع دوم سبزی قرمه🔴
تره دو کیلو - جعفری ۱کیلو- شنبلیله ۲۵۰ گرم واسفناج هم ۲۰۰ گرم دلبخواهی است این مدل گشنیز اصلا نداره این نوع سبزی که درست کنید بسیار خوشمزه میشه حتما این مدل را هم درست کنیدوامتحان کنید🔴
سبزی قرمه بعد از پاک کردن و شستن وخرد کردن وسرخ کردن  همیشه اندازه گرفته میشه۴۰۰تا۵۰۰ گرم لازم داریم
۶- ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده برای تفت دادن با گوشت
۷- پیازسرخ شده نگینی۳قاشق غذاخوری
۸- فلفل یک قاشق مربا خوری -زردچوبه یک قاشق مربا خوری - نمک به مقدار کافی
۹- لیمو عمانی به تعداد نفرات -آبغوره  یک استکان کوچک  یا اگه دوست دارید ترش تر بشه کمی بیشتر بریزیدآبغوره را وقتی که خاموش کردیم میریزیم
☘️☘️🌱☺️طرز تهیه :☺️🌱☘️☘️
یک عدد پیاز را کاملا نگینی کرده  بعد داخل قابلمه چند قاشق روغن میریزیم وبعد پیاز را اضافه کرده بعد گوشت را اضافه کرده وحسابی تفت میدهیم وزردچوبه وفلفل را میریزیم که بوی بد گوشت را بگیرید واز اول شروع به تفت دادن میکنیم این کار باعث می شود بوی بدگوشت کاملا کرفته شود  وگوشت کف نکند و اندازه گوشت کوچک نشود تقریبا ۲۰ دقیقه تفت میدهیم
از قبل لوبیای قرمز را یک ساعت خیس کرده با نمک وبعد میگذاریم جوش بخورد وآبکش کرده ورویش آب می ریزیم وبعد که گوشت حسابی تفت خورد روی گوشت آب جوش میریزیم بمقدار لازم زیاد آب پر نمی کنیم ومیگذریم آب جوش آمده ولوبیا را اضافه کرده از اول پخت 🥰با حرارت متوسط میگذاریم گوشت پخته شود💝واگر وسط آن هر وقت آبش کم بود مقداری آب جوش  داغ می ریزیم 💝تقریبا ۱/۵تا ۲ساعت طول میکشد تا پخته شود☘️تا وقتی که کمی مانده گوشت پخته شودسبزی سرخ شده را می ریزیم☘️نکته مهم ☘️۱قاشق مربا خوری سر صاف نمک ریخته تا رنگ سبز سبزی سرخ شده از بین نرود وپیاز سرخ شده را هم میریزیم و۴۵ دقیقه با حرارت کم میگذاریم
وگوشت وسبزی ولوبیا که پخت کامل شودو۱۰ دقیقه آخر 🥰☘️لیمو عمانی را که رویش آب جوش ریختیم  دوساعت میزاریم خیس بخورد ودوبار آبش را عوض کرده وآب آنرا دور میریزیم وبعد  ده دقیقه آخر داخل قرمه سبزی میریزیم  ونمک غذا را هم می چشیم بعد از ده دقیقه خاموش کرده بعد کمی آب غوره میریزیم به اندازه ای که دوست داریم  سبزی قرمه خوشمزه وجا افتاده با طعم بسیار عالی پخته شده وآماده خوردن
انواع سبزی سرخ کردن
🔴نوع اول🔴سرخ کردن سبزی🔴
سبزی را بعد از پاک کردن وشستن وخرد کردن داخل تابه می ریزیم واول کاملا تفت میدم تا کاملا آبش خشک بشه وبمقدار کافی روغن میریزیم وباصبر وحوصله سرخ میکنیم واصلا غافل نمی شیم وقتی روغن رنگ سبز خوشرنگ شد سبزی خوب سرخ شده وآماده است وبعد از خنک شدن وزن کرده  ودر یخچال یا فریزر نگه داری شود🔴
🌹نکته مهم🌹اگر سبزی را میخواهید در فریزر نگه داری کنید با روغن جامد سرخ کنید چون روغن مایع هم توی فریزرضرر دارد هم سبزی بوی بدی میگیرد
🌹نکته مهم 🌹: اگر موقع سرخ کردن روغن کم بریزید وکم سرخ کنید قرمه سبزی شما بوی آش میدهد
🌹نکته مهم 🌹واگر با روغن کم سبزی را به مدت زیاد سرخ کنید  سبزی شما سیاه وتلخ میشود وروغن آن هم کاملا سیاه میشود
🌹نکته مهم🌹باروغن مانده پیاز یا مواد غذایی اصلا سرخ نکنید سبزی را
🔴مدل دوم سرخ کردن سبزی🔴
۱/۳ قابلمه روغن بریزید بعد تره خرد شده وقتی تره هم سطح روغن شد بقیه سبزی را می ریزیم وسرخ میکنیم این مدل هم سبزی بسیار خوب سرخ میشه وروغن سبز رنگ میشود که نشانه خوب سرخ شدن است🔴
🌹حتما درست کنید


Ingredients for 6 to 7 people 🍀
1- Head meat or mutton thigh marrow 500 grams, half a kilowatt, 050 grams
2- Beef thigh meat (which is better for parties) 5000 grams and a half kilos
3- 30 grams of red beans per person or a small
How to prepare:
Finely chop one onion, then we may add a few tablespoons of oil, then add the onion, then add the meat, fry it and add the turmeric and pepper to start the bad smell of the meat, and start doing this first. The meat is completely cooked and the meat does not foam and the size of the meat does not shrink. I cook for 20 minutes.
Pre-soak the red beans for an hour with salt, then let it boil and drain, pour water over it, and after eating a good amount of meat, pour boiling water over the meat. Let the meat cook over medium heat
If in the middle of it, whenever the juice is low, add some hot boiling water 💝 It took about 1.5 to 2 hours to cook ☘️ until the meat is cooked enough, add the vegetables ☘️ Important ☘️ 1 tablespoon of jam on a flat head Add salt so that the green color of the fried vegetables does not disappear and add the fried onions and leave for 45 minutes on low heat.
And the meat and vegetables and beans, when it is fully cooked, soak the Omani lemon on which we poured boiling water for two hours, soak it for two hours, change the juice again, and discard the water, and after the last minutes, add the vegetable crumbs.
We also taste the salt and food after turning it off after ten minutes, then we pour a little better water as much as we like.
4 سال پیش در تاریخ 1399/12/29 منتشر شده است.
277 بـار بازدید شده
... بیشتر