روش تشخیص و درمان نشت در ورید آلت _ دکتر سید امین میرصادقی

328 بار بازدید - پارسال - با ایجاد نعوظ آلت مردان
با ایجاد نعوظ آلت مردان قادر به برقراری رابطه ی جنسی خواهند بود. مکانیسم نعوظ با افزایش خون وارد شده به آلت و کاهش حداکثری خروج خون از آن که در نتیجه ی این پروسه آلت سفت می شود، ممکن می باشد.
اختلال نعوظ به حالتی گفته میشه که فرد در برخی موارد توانایی نعوظ و سفت شدن آلت را دارد اما در مواردی این نعوظ با سفتی کامل همراه نیست یا اینکه تداوم نداشته و در هنگام رابطه بدون انزال از بین می رود و به عبارتی فرد توانایی کنترل نعوظ و حفظ نعوظ را ندارد.
.
در عاضه عدم نعوظ ، فرد به هیچ عنوان به نعوظ کامل یا سفت شدن آلت کامل یا موقت نمی رسد و همراه با آن از عدم بروز نعوظ در خواب هم شرح حال می دهد. این یعنی احتمال می رود بافت آلت دچار مشکل باشد و آلت بیمار از نظر پمپاژ خون و نگه داشتن خون در خود دچار مشکل است و باید وضعیت سلامتی عروق آلت و درموارد خاص عصب های بافت آلت توسط روش های تخصصی مانند سونوگرافی رنگی آلت با تزریق پاپاورین مورد بررسی قرار گیرد.
همونطور که توی این ویدیو و ویدیو های قبل توضیح دادیم این سونوگرافی برای تشخیص اولیه نشت وریدی به کار میره و کاورنوزوگرافی به تایید وجود مشکل در وریدهای آلت فرد کمک می کنه.
درمان نشت وریدی به دو روش انجام میشه که یکی جراحی نشت وریدی و بستن وریدهای آلت هست که به علت دسترسی کم به این رگ ها میزان موفقیت این جراحی کم هست و ممکنه دوباره شاهد عود مجدد بیماری باشیم. روش دوم با این وجود درمان قطعی نشت وریدی هست که به فرد اجازه کنترل نعوظ رو میده و با استفاده از تعبیه پروتز آلت انجام میشه.
هر سوالی دارین همین زیر برامون بنویسین📝
.
.
📞تلفن نوبت دهی
02128421441
🔎برای اطلاعات بیشتر و گرفتن نوبت به سایت دکتر میرصادقی 🩺 مراجعه نمایید
www.drmirsadeghi.com
.
.
.
لرؤية المقال بشكل كامل يرجى الضغط على الرابط الموجود أدناه.
حجز موعد
www.drmirsadeghi.com
پارسال در تاریخ 1402/03/16 منتشر شده است.
328 بـار بازدید شده
... بیشتر