طعمی دلپذیر: آشنایی با حلوای نخودچی! | لذت آشپزی

Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
305 بار بازدید - 12 ماه پیش - طرز تهیه حلوای نخودچی 🥮
طرز تهیه حلوای نخودچی 🥮 (برشتوک) :

آردنخودچی دو لیوان یا دویست وپنجاه گرم
روغن جامد نود گرم
کره پنجاه گرم
پودرقندهفتادوپنج گرم
پودرهل یک ق چ
گلاب یک ق غ
پودر کاکائو یک ق غ
آرد نخودچی رابیست دقیقه  باشعله کم تفت میدهیم بعد روغن جامد وکره رواضافه میکنیم  پنچ دقیقه دیگر تفت میدهیم بعد پودرهل بعد پودرهل وگلاب رواضافه میکنیم ازروی شعله برمیداریم کمی خنک شد پودرقندراداخلش الک میکنیم وبامواد مخلوط میکنیم وقتی که سردشد داخل ظرف پلاستیک میزاریم وشیرینی نخودچی رارویش پهن میکنیم ودوساعت داخل یخچال قرارمیدهیم تاسفت شود واگرخواستین حلوای دورنگ داشته باشین مقداری از حلوارا با یک ق غ پودر کاکائو مخلوط میکنیم وجداقالب میزنیم بستگی به اردنخود  دارداگه حلواسفت بود کمی روغ واگه شل بود کمی ارد نخود اضافه کنید زمانی که پودر کاکائو میریزید شعله خاموش باشد.

#حلوای_نخودچی #حلوا #حلوا_مجلسی  #آشپزی_در_طبیعت #آشپزی_خونگی #آشپزی_ایرانی #آشپزی_گیلانی #آشپزی_با_عشق #غذای_خانگی #املش_گیلان #غذای_سنتی
12 ماه پیش در تاریخ 1402/08/05 منتشر شده است.
305 بـار بازدید شده
... بیشتر