سس کچاب خانگی راحت و خوشمزه
2.7 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم: گوجه/نمک/شکر/سرکه سفید/پودر پیاز/پودر
مواد لازم: گوجه/نمک/شکر/سرکه سفید/پودر پیاز/پودر سیر/فلفل قرمز/نشاسته ذرت/روغن زیتون/آب
سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی درست کردن سایر سس ها هم به شمار می رود.
سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی درست کردن سایر سس ها هم به شمار می رود.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/05/23 منتشر شده
است.
2,750
بـار بازدید شده