درمان و پیشگیری سکته قلبی(بهترین مواد غذایی برای بیماری قلبی)

DrArian
DrArian
🔸بهترین روش پیشگیری از سکته قلبی🔸بهترین مواد غذایی برای قلبی و عروق🔸برای پیشگیری از سکته قلبی چی بخوریم؟🔸بهترین ...
🔸بهترین روش پیشگیری از سکته قلبی
🔸بهترین مواد غذایی برای قلبی و عروق
🔸برای پیشگیری از سکته قلبی چی بخوریم؟
🔸بهترین سبزیجات برای سکته قلبی
🔸How to prevent heart attack
🔸Best food for heart disease

در این ویدیو به طور خلاصه در رابطه با مطالب زیر صحبت شده است:
🔹بهترین درمان سکته قلبی
🔹بهترین مواد غذایی برای سلامت قلبی
🔹برای سکته قلبی چی بخوریم؟
🔹بهترین روش پیشگیری از سکته قلبی
🔹بهترین غذا برای سلامت قلب و عروق
🔹بهترین سبزیجات برای سلامت قلب و عروق
🔹پیشگیری از سکته قلبی طب سنتی
🔹درمان بیماری قلبی با طب سنتی

سلام من دکتر آرین رحیمی هستم و خوشحالم که بتونم با ویدیوهای کانال آرین ارتوپد به تمام دوستان و هموطنان خودم کمک کنم. دوستان می توانند برای مطلع شدن از ویدیوهای ما من رو در شبکه های اجتماعی دیگر که لینک اون رو در زیر میذارم دنبال کنند.

👉لینک کانال یوتیوب:
@arianorthoped


👉لینک linkedin:
LinkedIn: arian-rahimi-konjkav-9aa635207

👉لینک اینستاگرام:
Instagram: arianorthoped

👉لینک توییتر:
Twitter: arianorthoped
فکر کنم خیلیاتون دوس داشته باشین که چه غذاهایی می تونن ریسک بیماری های قلبی عروقی رو در ما کم بکنن. یا کدام یک از میوه ها و سبزیجات می تونن احتمال بروز سکته قلبی رو کم بکنه. اگه شما هم دوس دارین این مواد غذایی رو بدونین ادامه این ویدیو رو با ما همراه باشین.
سلام دکتر رحیمی هستم و با یکی دیگه از ویدیوهای این کانال خدمت شما دوستای خوبم هستم.
امروز میخوایم با هم درباره بهترین مواد غذایی که می تونن ریسک بیماری های قلبی عروقی رو کم بکنن صحبت کنیم. اولین اون ها
مصرف سبزیجات تازه به خصوص سبزیجاتی است که برگ های تیره دارن. این نوع سبزیجات مثل مارچوبه و اسفناج مملو از مواد آنتی اکسیدان و ویتامین هایی مثل ویتامین K هستن که می تونن ریسک بیماری های قلبی عروقی رو تا حدود 16 درصد کم بکنن.

غلات کامل مثل اوت میل و کوینوا همینطور برنج قهوه ای هم به علت فیبر بالایی که دارن می تونن سطح چربی های بد خون یعنی LDL رو کم بکنن و مصرف منظم اون ها تونسته ریسک بیماری های قلبی عروقی و سکته قلبی رو تا حدود 25 درصد کم بکنه.

انواع توت ها چه توت سفید، تمشک، شاتوت دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها هستن و مطالعات نشون دادن که خوردن توت می تونه احتمال سکته قلبی رو کم بکنه.

یکی از میوه هایی که در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مؤثره آووکادو هستش و خب آووکادو دارای اسیدهای چرب مفیدی هستش و علاوه بر اون که این اسیدهای چرب در سلامت قلب مؤثرند می تونن سطح LDL خون رو هم پایین بیارن.

روغن ماهی و همینطور ماهی هایی مثل تن و سالمون نیز به خاطر مقادیر بالای امگا 3 باعث بهبود عملکرد سلول های عروقی و قلب میشن و در پیشگیری از سکته قلبی مؤثرند.

گردو و بادام نیز از بهترین مغزها هستند که با دارا بودن  مقادیر بالای اسیدهای چرب مفید و امگا 3 در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سکته قلبی مؤثر بوده اند.

از دیگر مواد غذایی مفید در بیماری های قلبی عروقی میشه به انواع لوبیا، شکلات تلخ و انواع دانه ها مثل تخم آفتاب گردان و تخم کدو اشاره کرد و مطالعات نشون دادن که مصرف منظم اون ها حتی تا 30 درصد می تونه ریسک بروز بیماری های قلبی رو کمتر بکنه.

روغن زیتون هم مثل ماهی های چرب و مغزها دارای اسیدهای چرب مفید و امگا 3 بالایی است که میتونه سطح چربی های بد رو مثل LDL در خون کم بکنه و چربی های مفید مثل HDL رو بالا ببره.

گوجه فرنگی و سیر نیز از مفید ترین سبزیجات هستند و خب دیگه هممون درباره خواص خیلی زیاد سیر شنیدیم و میدونیم که در درمان خیلی  از بیماری ها مثل دیابت، فشار خون و حتی پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی هم مؤثر باشه.

و در نهایت آخرین موردی هم که توی این ویدیو میخواستم براتون بگم چای سبزه که هم خاصیت چربی سوزی داره و هم با افزایش حساسیت پذیری سلول ها به انسولین می تونه در درمان دیابت مؤثر باشه. علاوه بر اون ها چای سبز حتی در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی نیز مؤثره.

همه توضیحات ...