طرز تهیه دمپخت شیرازی
2.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
✅با طرز تهیه دمپخت شیرازی،
✅با طرز تهیه دمپخت شیرازی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ استان فارس آشنا شوید و با طبخ آن در منزل، روزی مملو از طعمهای خوشمزه برای خود رقم بزنید.
دلتان یک غذای جدید و راحت میخواهد؟ میخواهید برای ناهار یا شام، یک غذای سریع و خوشمزه بپزید و نمیدانید چه چیزی درست کنید؟ نگران نباشید و به آشپزخانه بروید تا یکی از غذاهای خوش خوراک و منحصربهفرد محلی ایران را درست کنید. کجارو امروز قصد دارد طرز تهیه یکی از لذیذترین غذاهای شیرازی به نام دمپخت شیرازی را در اختیار شما قرار دهد تا با درست کردن آن در آشپزخانه، سفری به حالوهوای دوستداشتنی و زیبای شیراز، شهر بهار نارنج برای خود و عزیزانتان ترتیب دهید.
دمپخت، غذایی شبیه به استانبولی است که در هر گوشهای از ایران بهشکلهای مختلف طبخ میشود. پایه اصلی این غذا برنج، پیاز و انواع سبزیجات و البته گاهی گوشت است.
🥄مواد لازم جهت تهیه دمپخت شیرازی :
▪️برنج : 3.5 پیمانه
▪️کلم برگ: 1 عدد
▪️ریحان : 50 گرم
▪️جعفری : 50 گرم
▪️ترخون یا مزه : به مقدار لازم
▪️عدس : 1 پیمانه
▪️هویج : 3 عدد
▪️پیاز : 5 قاشق غذاخوری
▪️ادویه ها : نمک ، زردچوبه ، فلفل
✍️خلاصه طرز تهیه دمپخت شیرازی :
1.ابتدا ریحون و هویج و کلم و خورد می کنیم
2.در اولین گام هویج ها رو سرخ می کنیم
3.پس از سرخ شدن هویح ها به آن کلم هارو اضافه می کنیم
4.خوب که باهم تفت خوردن و به اونها 50 گرم جعفری خورد شده رو اضافه می کنیم
5.ادویه ها رو اضافه می کنیم
6.مرزه رو اضافه می کنیم
7.شوید خشک رو اضافه می کنیم
8.کمی بعد ریحون و اضافه می کنیم
9.پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم خیلی کم باید سبزی ها تفت بخورن
10.کمی بعد عدس رو به مواد اضافه می کنیم تا یه تفت کوچیک بخوره
11.به آب جوش مقداری نمک و سپس برنج و اضافه می کنیم
12.مقداری که خورد رفت آب برنج شده در مرحله قبل رو به اون اضافه می کنیم
13.دو الی سه دقیقه پس از قرار دادن دم کنی زیر برنج و زیاد و سپس کم می کنیم و می زاریم 35 دقیقه دم بیاد
🌸 نوش جان ❤️
لایک و سابسکرایب و کامنت های شما قوت قلب ماست از ما دریغ نکنید ❤️
#شیراز
#دمپخت
#دمپخت_شیرازی
#طرز_تهیه_دمپخت_شیرازی
#غذای_سنتی
#غذای_محلی
دلتان یک غذای جدید و راحت میخواهد؟ میخواهید برای ناهار یا شام، یک غذای سریع و خوشمزه بپزید و نمیدانید چه چیزی درست کنید؟ نگران نباشید و به آشپزخانه بروید تا یکی از غذاهای خوش خوراک و منحصربهفرد محلی ایران را درست کنید. کجارو امروز قصد دارد طرز تهیه یکی از لذیذترین غذاهای شیرازی به نام دمپخت شیرازی را در اختیار شما قرار دهد تا با درست کردن آن در آشپزخانه، سفری به حالوهوای دوستداشتنی و زیبای شیراز، شهر بهار نارنج برای خود و عزیزانتان ترتیب دهید.
دمپخت، غذایی شبیه به استانبولی است که در هر گوشهای از ایران بهشکلهای مختلف طبخ میشود. پایه اصلی این غذا برنج، پیاز و انواع سبزیجات و البته گاهی گوشت است.
🥄مواد لازم جهت تهیه دمپخت شیرازی :
▪️برنج : 3.5 پیمانه
▪️کلم برگ: 1 عدد
▪️ریحان : 50 گرم
▪️جعفری : 50 گرم
▪️ترخون یا مزه : به مقدار لازم
▪️عدس : 1 پیمانه
▪️هویج : 3 عدد
▪️پیاز : 5 قاشق غذاخوری
▪️ادویه ها : نمک ، زردچوبه ، فلفل
✍️خلاصه طرز تهیه دمپخت شیرازی :
1.ابتدا ریحون و هویج و کلم و خورد می کنیم
2.در اولین گام هویج ها رو سرخ می کنیم
3.پس از سرخ شدن هویح ها به آن کلم هارو اضافه می کنیم
4.خوب که باهم تفت خوردن و به اونها 50 گرم جعفری خورد شده رو اضافه می کنیم
5.ادویه ها رو اضافه می کنیم
6.مرزه رو اضافه می کنیم
7.شوید خشک رو اضافه می کنیم
8.کمی بعد ریحون و اضافه می کنیم
9.پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم خیلی کم باید سبزی ها تفت بخورن
10.کمی بعد عدس رو به مواد اضافه می کنیم تا یه تفت کوچیک بخوره
11.به آب جوش مقداری نمک و سپس برنج و اضافه می کنیم
12.مقداری که خورد رفت آب برنج شده در مرحله قبل رو به اون اضافه می کنیم
13.دو الی سه دقیقه پس از قرار دادن دم کنی زیر برنج و زیاد و سپس کم می کنیم و می زاریم 35 دقیقه دم بیاد
🌸 نوش جان ❤️
لایک و سابسکرایب و کامنت های شما قوت قلب ماست از ما دریغ نکنید ❤️
#شیراز
#دمپخت
#دمپخت_شیرازی
#طرز_تهیه_دمپخت_شیرازی
#غذای_سنتی
#غذای_محلی
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/26 منتشر شده
است.
2,127
بـار بازدید شده