Künefe dessert in ELI style...Be sure to try it..

Cooking Art
Cooking Art
15 بار بازدید - 3 ماه پیش - Knafeh dessert in ELI style:Recipes:Boil
Knafeh dessert in ELI style:
Recipes:
Boil tow glasses of water, one glass of sugar,
one teaspoon of cardamom together.
After thickening, we add a little melted saffron to it.Melt 150 gr of butter .Chop 300 gr of Kadaif paste and add 100 gr of butter to it and mix well.Add a little saffron and half a cup of milk to the remaining butter and mix with the
kadaif paste.Grease the bottom of the mold, pour a layer of Kdaife paste on it
and flatten it.Pour mozzarella cheese on it.Now add the pistachios.And now pour the rest of the Kdaife paste on it and  smoot it.Put the mold in the oven
at 200 dg for 20 minutes.And pour the cold  juice on the hot dessert.Sprinkle pistachio powder on it. You can put it in the refrigerator
and eat it after a few hours.
Enjoy...

دستور پخت:
دو لیوان آب، یک لیوان شکر را بجوشانید.
یک قاشق چایخوری هل با هم
بعد از غلیظ شدن کمی زعفران آب شده به آن اضافه می کنیم. 150 گرم کره را آب می کنیم. 300 گرم رب کادایف را خرد کرده و 100 گرم کره را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. به باقی مانده کره کمی زعفران و نصف پیمانه شیر اضافه می کنیم و با
خمیر کادایف. کف قالب را چرب کنید، یک لایه خمیر کدایف روی آن بریزید.
روی آن پنیر موزارلا بریزید.حالا پسته ها را اضافه کنید.حالا بقیه خمیر کدایف را روی آن بریزید و صاف کنید.قالب را در فر قرار دهید.
با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه آب سرد را روی دسر داغ بریزید و پودر پسته را روی آن بپاشید. می توانید آن را در یخچال بگذارید
و بعد از چند ساعت بخورید.
لذت ببرید...

Recepten:
Kook twee glazen water, een glas suiker,
een theelepel kardemom samen.
Na het verdikken voegen we er een beetje gesmolten saffraan aan toe. Smelt 150 gram boter. Hak 300 gram Kadaif-pasta fijn en voeg er 100 gram boter aan toe en meng goed. Voeg een beetje saffraan en een half kopje melk toe aan de resterende boter en meng met de
kadaif-pasta. Vet de bodem van de vorm in, giet er een laag Kdaife-pasta op
en druk het plat. Giet er mozzarella op. Voeg nu de pistachenoten toe. En giet nu de rest van de Kdaife-pasta erop en strijk het glad. Zet de vorm in de oven
op 200 graden gedurende 20 minuten. En giet het koude sap over het hete dessert. Strooi er pistachepoeder over. Je kunt het in de koelkast zetten
en eet het na een paar uur op.
Genieten...

‪@ELI.ARTOFCOOKING‬
#food #dessert #knafeh #lekker #new_recipes
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/02 منتشر شده است.
15 بـار بازدید شده
... بیشتر