طرز تهیه خمیر پیراشکی با سس گوشت به همراه نواب - pirashki with meat sauce by navab
24.2 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
#نواب_ابراهیمی
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
خمیر:
شیر: ۱ لیوان
پودر مایه خمیر: ۱ قاشق چایخوری (سرخالی)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۲ لیوان
.
۱۰ دقیقه ورز بدید و ۲ ساعت بذارید تا استراحت کنه!
.
سس گوشت:
پیاز: ۱ عدد (به اندازه تاسهای ریز خورد کنید)
گوشت: حدود ۲۰۰-۳۰۰ گرم
نمک
فلفلسیاه
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
گوجه: ۲ عدد
فلفل تند(یا دلمهای)
.
پیراشکی رو مثل من درست کنید و حدود ۲ دقیقه توی روغن داغ سرخ کنید.
یا اینکه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید، تا طلایی بشه.
نوش جونتون
خمیر:
شیر: ۱ لیوان
پودر مایه خمیر: ۱ قاشق چایخوری (سرخالی)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۲ لیوان
.
۱۰ دقیقه ورز بدید و ۲ ساعت بذارید تا استراحت کنه!
.
سس گوشت:
پیاز: ۱ عدد (به اندازه تاسهای ریز خورد کنید)
گوشت: حدود ۲۰۰-۳۰۰ گرم
نمک
فلفلسیاه
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
گوجه: ۲ عدد
فلفل تند(یا دلمهای)
.
پیراشکی رو مثل من درست کنید و حدود ۲ دقیقه توی روغن داغ سرخ کنید.
یا اینکه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید، تا طلایی بشه.
نوش جونتون
3 سال پیش
در تاریخ 1400/07/11 منتشر شده
است.
24,270
بـار بازدید شده