طرز تهیه مربای گیلاس : مربای گیلاس خانگی خوشمزه و غلیظ بدون شکرک
197 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
نکات طلایی مربای گیلاس خوشمزه
نکات طلایی مربای گیلاس خوشمزه بدون شکرک و کپک
۱. در طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوش رنگ باید از گیلاسهای رسیده، شیرین و سالم استفاده کنید.
۲. نسبت شکر در مربای گیلاس باید دقیقاً با مقدار گیلاس برابر باشد این کار از کپک زدن و خراب شدن مربای گیلاس جلوگیری میکند.
۳. جوشاندن بیش از حد مربای گیلاس موجب شکرک زدن آن میشود اجازه دهید مربای گیلاس با شعله ملایم آماده شود.
********************************************
موادلازم :
گیلاس یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری یک قاشق چایخوری
طرزتهیه :
ابتدا گیلاسها را شسته و خشک نمایید سپس بادستگاه هسته گیر یا سیخ چوبی هستههای گیلاس را خارج نمایید به صورت لایه به لایه شکر و گیلاس را درقابلمه یاظرف بریزید درب قابلمه را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد بعد از ۲۴ ساعت روی حرارت متوسط گازقرار دهید بعد از اینکه جوش آمد مرتب کفهای روی آن را جمع کنید و دور بریزید و اجازه دهید حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مربا روی حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود، ۵ دقیقه آخرپخت مربا، وانیل شکری و آبلیمو را اضافه نمایید.
********************************************
اگر این ویدیو رو دوست داشتید فراموش نکنید که کانال من و سابسکرایب و لایک کنید (👍) و برای دوستانتون بفرستید . برای دیدن آموزشهای بیشتر زنگوله رو روشن کنید (🔔) تا بهتون اطلاع داده بشه خوشحال میشم برام کامنت بذارید و سوالات و نظراتتون رو بگید.
https://www.seevid.ir/c/Deliciouscooking...
********************************************
#آموزش_مربای_گیلاس
#طرزتهیه_مربای_گیلاس
#فوت_و_فن_پختن_مربا
#مربای_خانگی
#مربا
#صبحانه
آشپزی آسان
آشپزی فوری
آشپزی لذیذ
مربا
مربای خانگی
مربای گیلاس مجلسی
۱. در طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوش رنگ باید از گیلاسهای رسیده، شیرین و سالم استفاده کنید.
۲. نسبت شکر در مربای گیلاس باید دقیقاً با مقدار گیلاس برابر باشد این کار از کپک زدن و خراب شدن مربای گیلاس جلوگیری میکند.
۳. جوشاندن بیش از حد مربای گیلاس موجب شکرک زدن آن میشود اجازه دهید مربای گیلاس با شعله ملایم آماده شود.
********************************************
موادلازم :
گیلاس یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری یک قاشق چایخوری
طرزتهیه :
ابتدا گیلاسها را شسته و خشک نمایید سپس بادستگاه هسته گیر یا سیخ چوبی هستههای گیلاس را خارج نمایید به صورت لایه به لایه شکر و گیلاس را درقابلمه یاظرف بریزید درب قابلمه را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد بعد از ۲۴ ساعت روی حرارت متوسط گازقرار دهید بعد از اینکه جوش آمد مرتب کفهای روی آن را جمع کنید و دور بریزید و اجازه دهید حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مربا روی حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود، ۵ دقیقه آخرپخت مربا، وانیل شکری و آبلیمو را اضافه نمایید.
********************************************
اگر این ویدیو رو دوست داشتید فراموش نکنید که کانال من و سابسکرایب و لایک کنید (👍) و برای دوستانتون بفرستید . برای دیدن آموزشهای بیشتر زنگوله رو روشن کنید (🔔) تا بهتون اطلاع داده بشه خوشحال میشم برام کامنت بذارید و سوالات و نظراتتون رو بگید.
https://www.seevid.ir/c/Deliciouscooking...
********************************************
#آموزش_مربای_گیلاس
#طرزتهیه_مربای_گیلاس
#فوت_و_فن_پختن_مربا
#مربای_خانگی
#مربا
#صبحانه
آشپزی آسان
آشپزی فوری
آشپزی لذیذ
مربا
مربای خانگی
مربای گیلاس مجلسی
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/07/13 منتشر شده
است.
197
بـار بازدید شده