طرز تهیه ادویه لیمو فلفلی؛ ادویه شگفت انگیز و همه کاره
1 هزار بار بازدید -
پارسال
-
ادویه لیمو فلفلی از ترکیب
ادویه لیمو فلفلی از ترکیب لیموعمانی و انواع فلفلها تهیه میشود و طعم بسیار خاصی به غذا میدهد. با افزودن این ادویه به غذا طعم ترش و تند را به طور همزمان تجربه خواهید کرد. این ادویه معمولا در پخت غذاهای ایرانی مثل آبگوشت و قیمه بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. بهترین زمان اضافه کردن ادویه لیمو فلفلی به غذا ۱۵ دقیقه قبل از سرو آن است.
اگر تاکنون این ادویه خاص را در آشپزیتان تست نکرده اید باید بدانید طعم لیمو فلفلی بسیار شگفت انگیز است. در یک لحظه دهان شما گرم، خنک، تند و پس از آن ملایم می شود! این تجربه میتواند بسیار خوشایند باشد.
کاربرد ادویه لیمو فلفلی :
معروفترین کاربرد و استفاده از آن ادویه لیمو فلفلی در آشپزی برای طبخ مرغ و ماهی است. شما می توانید از لیمو فلفلی برای مزه دار مرغ و ماهی قبل از پخت استفاده کنید و یا در حین پخت به غذا از آن استفاده کنید.
همچنین میتوانید از ادویه لیمو فلفلی برای غذاهای گوشتی یا سبزیجات هم استفاده کنید. ادویه فلفلی یک چاشنی ترکیبی خاص است که میتوانید در اکثر غذاها و ترکیبات مرینیت از آن استفاده کنید.
لیمو فلفلی همچنین برای استفاده در ماکارونی یا مزه دار کردن سالاد یک چاشنی محبوب است. بالهای لیموفلفلی در جنوب ایالات متحده ، به ویژه در شهر آتلانتا، به یک غذای اصلی تبدیل شده است.
#ادویه #ادویه_لیمو_فلفلی
#lemon_pepper_spice
پارسال
در تاریخ 1402/05/08 منتشر شده
است.
1,056
بـار بازدید شده