طرز تهیه ادویه کاری - Curry Recipe

Nastaran Bano
Nastaran Bano
898 بار بازدید - 4 سال پیش - طرز تهیه ادویه کاری -
طرز تهیه ادویه کاری - Curry Recipe
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️

ادویه کاری

سلام دوستای عزیزم اگه شما هم فکر میکنید غذاهاتون تکراری شده مزه ها تکراری شده بیاین با یه ادویه خوشمزه به غذاها پلو ها و خورشت هاتون طعم و مزه جدید بدید این ادویه یکی از بهترین هاست با عطر و بوی بی نظیر که چیزایی که داخلش به کار رفته هم خیلی مفیده بریم درست کنیم
مواد لازم
تخم گشنیز 2قاشق غذا خوری
زیره سبز یا سیاه 1قاشق غذاخوری
رازیانه 1قاشق غذاخوری
تخم فلفل سیاه 1/2قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1قاشق چایخوری
پودر خردل 1قاشق چایخوری

نکته:تخم فلفل سیاه رو عطاری ها دارن اگر نداشتید میتونید پودر فلفل سیاه استفاده کنید
پودر خردل هم عطاری ها دارن
همون طور که دیدید ابتدا تخم گشنیز زیره رازیانه و تخم فلفل سیاه رو کمی بو دادم وقتی بوی عطرشون درومد از شعله برداشتم و آسیاب کردم و بعد بهش زردچوبه فلفل قرمز زنجبیل و خردل اضافه کردم و کامل میکس کردم چون دستگاه داغ میشه ممکنه ادویه ها کمی رطوبت بگیرن میذاریم چند ساعتی تو بشقاب بمونه تا کاملا خشک بشه و بعد داخل ظرف در دار نگهداری میکنیم و هر ماه درست میکنم چون ادویه ها زیاد بمونه از عطرشون کم میشه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید که عاشق این ادویه می‌شید ادویه های کاری بازاری ماه ها در مغازه ها میمونه و واقعا عطر و بوش از بین می‌ره بهتره که ادویه ها رو خونگی درست کنیم

Curry Recipe

ingredients
Coriander seeds 2 tbsp
Cumin or black cumin 1 tbsp
1 tablespoon fennel
Black pepper seeds 1/2 teaspoon
Turmeric is one teaspoon
Red pepper 1/2 teaspoon
Ginger powder 1 tsp
Mustard powder 1 tsp

Note: Black pepper seeds are used by perfumers. If you do not have them, you can use black pepper powder.
Mustard powder is also present in perfumeries
As you can see, I first roasted the coriander seeds, cumin seeds, and black pepper seeds a little. Let them get wet, leave it on a plate for a few hours until it is completely dry, and then keep it in a container with a lid, and I make it every month because there are too many spices, their aroma decreases. It stays in the shops and the perfume really disappears.
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/30 منتشر شده است.
898 بـار بازدید شده
... بیشتر