این غذا با طعم و مزه اش شگفت زده ات میکنه : نان کشدار پنیری با مواد میانی گوشتی MEAT BUNS WITH MARCO

marco_kopol
marco_kopol
3.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - تو ویدیو امروز باهم میریم
تو ویدیو امروز باهم میریم سراغ یک غذای من درآوردی ولی خیلی خوشمزه  و مطمین باش این غذا با طعم و مزه اش شگفت زده و سوپرایزت میکنه-نان کشدار که پنیری هست و با مواد میانی گوشتی پر شده-یادت نره که اگر وگن هستی میتونی بجای گوشت از سبزیجات استفاده کنی-همینطور قراره خمیر جادویی معرکه یاد بگیری و بدونی چطور پنیر کش میاد پس لطفا لایک کن و بریم سراغش
.
MEAT BUNS WITH MARCO KOPOL
.
✳️چه چیزهایی لازم داره:
.
-واسه خمیرش:
-آب ولرم ۱لیوان( لیوان ساده دسته دار)
-مایه خمیر ۱ ق چ
-شکر ۱ق غذاخوری
-آرد ۲تا ۲/۵ لیوان(از همون لیوان آب)
-روغن ۳ق غذاخوری-نمک نصف ق چ
.
-واسه مخلوط میانی:
-سیب زمینی آبپز شده ۲عدد متوسط🥔
-پیاز متوسط ۱عدد🧅
-فلفل دلمه ای ترجیحا رنگی نصف ۱عدد🫑
-گوشت چرخکرده ۱۵۰تا ۲۰۰گرم🥩
-رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
-زردچوبه-فلفل سیاه-آویشن-ادویه کاری-پاپریکا(همشون به اندازه دلخواهت)
.
-واسه تاپینگ کوپولوف:
-پنیر پیتزا ۱۵۰گرم
-کمی شیر و زرده تخم مرغ برای رومال
-کنجد و سیاهدانه😊
.
❇️⛔️❇️یه چندتا نکته مهم بگم:
-دمای فر ۱۸۰درجه باشه بمدت تقریبا۳۰دقیقه در طبقه وسط فر-اگر فر گازی داری پنج دقیقه آخر شعله گریل روشن کن حواست باشه البته نسوزه.اگر فر برقی داری از همه جهات حرارت بزنه.
-حتما بین لایه های خمیر کمی آب بزن تا بهم بچسبن دوتا خمیر
-استراحت خمیر نهایتا یکساعت زمان میخواد
-پیمانه برای آرد و آب،همین لیوان های دسته دار معمولیه که تو همه خونه ها هست.
-برای کِشدارتر‌ شدن پنیر،بعد از ریختنش،کمی آب بپاش تا خُشک نباشه.
-دیگه هیچی یادم نمیاد😁شما بنویس👇
.
ممنون که این ویدیو رو دیدی و پاسخگوی تمام سوالات شما عزیزان در کامنتها هستم
کلی ویدیو جدید هم بزودی آپلود میشه که خوشحال میشم پیج منو سابسکرایب کنی و همراهم باشی
.
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/21 منتشر شده است.
3,832 بـار بازدید شده
... بیشتر