مرنگ به شکل قارچ و تمام رمز و رازهایی که برای درست کردن مرنگ باید بدونید تا ترک نخوره 🍄
103 بار بازدید -
6 روز پیش
-
🌺مرنگ به شکل قارچ 🌺
🌺مرنگ به شکل قارچ 🌺
🌼سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
🌼پودر قند یا پودر شکر ۱۸۰ گرم
🌼آبلیموی تازه یک ق چ
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Meringue like mushroom
✅White eggs 90 g
✅Sugar powder 180 g
✅Fresh lemon 1 teaspoon
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
✅ابتدا سفیده تخم مرغ را در کاسه همزن ریخته با درجه تند همزن کمی میزنیم تا کف کنه
✅پودر قند را کم کم اضافه کرده و با درجه تند همزن تا جایی میزنیم تا کاملا فرم بگیره
در نهایت آبلیمو را اضافه کرده و وقتی سفیده کامل فرم گرفت همزن را خاموش میکنیم
✅مرنگ را داخل قیف ریخته یا از ماسوره گرد ساده استفاده میکنیم یا بدون ماسوره سر قیف را قیچی میزنیم
طبق فیلم کلاهک و پایه قارچ را قیف میزنیم
✅در سینی فری که یا کاغذ روغنی انداخته شده یا از مت سیلیکونی استفاده میکنیم
فر را از قبل با کمترین دمای فر روشن میکنیم و مدت زمان از ۴۰ دقیقه به چک کنید ( مدت زمان تقریبا بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه هست)مرنگ باید کاملا سبک شده باشه و از سینی جدا بشه و تغییر رنگ نداده باشه
✅نکته : اگر دما زیاد باشه مرنگ ترک میخوره
و دقت کنید مرنگ وقتی از سینی براحتی جدا شد و سبک بود سریع از فر در بیارین تا تغییر رنگ نده
✅این مرنگ ها برای تزیین کیک ها خیلی کاربرد داره
نوش جان 😘
کارینا
🚫کپی با ذکر منبع🚫
⚠️SUBSCRIBE and ACTIVATE THE NOTIFICATION BELL 🔔 so you don't miss new videos, and if you like the video, don't forget to leave a nice LIKE and share it with your friends. Thank you.
___________________________________
Meringue like mushroom
#مرنگ
#bakingcooking
#cookingchannel
#meringues
#meringuecookies
#meringuerecipe
#mushroom
#آشپزی #ashpazi #
آشپزی اسان و خوشمزه,آشپزی اسان,آشپزی آسان,آشپزی آسان و فوری,آشپزی آسان و سریع و خوشمزه,اموزش اشپزی اسان و راحت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی ایرانی جدید,آشپزي ايراني,آشپز ایرانی,کانال آشپزی ایرانی,
حلوا
6 روز پیش
در تاریخ 1403/07/03 منتشر شده
است.
103
بـار بازدید شده