آموزش محرمانه برش جوجه کباب حرفه ای رستورانی برای فر خونگی

Mehrdad Paz
Mehrdad Paz
5.2 هزار بار بازدید - 10 ماه پیش - یکی از مهمترین نکات جوجه
یکی از مهمترین نکات جوجه کباب روش برش دادن مرغ هستش که شما با برش صحیح باعث پخت درست و یکنواخت در تمام طول سیخ میشوید البته در صورت یکدست بودن حرارت و میتونید کبابی بسیار شکیل برای مهمان خود سرو کنید.

بخش دیگر مربوط به طعم سازی در گوشت مرغ میشود که شما با طعم سازی درست میتونید هم بوی زحم مرغ رو بخوبی از بین ببرید و طعمی مطبوع در کباب خود ایجاد کنید.

نکته بعدی استفاده از ترفند هایی هستش که موقع پخت هرچه بیشتر بطونیم رطوبت گوشت رو در خودش حفظ کنیم و اصطلاحا کباب نرم و آبداری داشته باشیم.

تو این ویدو به تمام نکات بالا پرداختم و طرفند درست کردن جوجه کباب با فر خونگی رو بدون دود و بو آموزش دادم با نتیجه بسیار مطلوب و راضی کننده امیدوارم از دیدنش لذت ببرید.

مواد لازم:
سینه مرغ کامل       1عدد
نمک                    بمقدار لازم
پاپریکا                 نصف قاشق چایخوری
زعفران دمکرده      3 قاشق غذا خوری
پودر انبه               نصف قاشق چایخوری
آویشن                   نصف قاشق چایخوری
پیاز                     یک عدد
روغن مایه            دو قاشق غذا خوری

#جوجه_کباب  #مهرداد_پز  #جوجه_کباب_زعفرانی
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/02 منتشر شده است.
5,228 بـار بازدید شده
... بیشتر