بیورینگ_بادمجان میدونی چیه؟ منم اولش نمیدونستم تا اینکه این خوشمزه رو یاد گرفتم و درست کردم

Sahar Kahedi
Sahar Kahedi
418 بار بازدید - 2 ماه پیش - بیورینگ_بادمجان بصورت سرد سرو‌میشه و
بیورینگ_بادمجان
بصورت سرد سرو‌میشه و یک روز قبل از مهمانی می تونید آماده کنید

مواد لازم
این مقدار مواد بعنوان پیش غذا برای ۸نفر و بعنوان غذای اصلی برای ۴نفر کافیه

بادمجان بزرگ ۴عدد
پیاز درشت یک عدد نگینی
سیر دو حبه
سینه مرغ یک‌عدد نگینی شود
گردو  یک‌دوم‌پیمانه ( من فراموش کردم بریزم)
جعفری ساطوری یک دوم پیمانه برای داخل مواد و تزیین
سیب زمینی ۳عدد - یا چیپس خلالی
ادویه برای مرغ نمک یک ق چ،زردچوبه یک دوم‌ق چ، فلفل سیاه یک دوم ق چ

مواد سس:
سس مایونز ۴ق س
ماست چکیده ۳ ق س
نمک یک ق چ
پودر سیر یک دوم ق چ
فلفل قرمز و سیاه یک دوم ق چ

طرز تهیه :
بادمجان ها را سرخ کرده و ساطوری کنید.
سینه مرغ نگینی خرد کنید یکی دو ساعت با نمک، فلفل سیاه، پیاز، زعفرون، ماست،آبلیمو،روغن مزه دار کنید. سپس با حرارت ملایم پیاز کمی تفت و بعد به همراه مرغ سرخ کنین تا مغز پخت هم شود.
بعد همه مواد را به غیر از سیب زمینی مخلوط کنید . سیب زمینی را رنده کرده توی آب ریخته تا نشاسته سیب زمینی خارج بشه آبکش کنید و تو دستمال آبش کامل بگیرید و سرخ کنید. پیش غذا را داخل ظرف سرو ریخته با سیب زمینی سرخ شده، جعفری ،گردو نگینی خرد شده  و پیاز داغ تزئین کنید.
بعد از ترکیب‌ مواد حداقل یک ساعت در یخچال باشه.
من سس مایونز نریختم فقط ماست یونانی و ادویه جات زدم)
می تونید کل مواد رو‌ آماده کنید و نزدیک به سرو سس بریزید و در ظرف سرو قرار بدید.
2 ماه پیش در تاریخ 1403/03/22 منتشر شده است.
418 بـار بازدید شده
... بیشتر