آموزش طراحی سیستم تهویه مطبوع با نرم افزارهای تجاری VRF

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
275 بار بازدید - 9 ماه پیش - FaraDars: آموزش طراحی سیستم تهویه
FaraDars: آموزش طراحی سیستم تهویه مطبوع با نرم افزارهای تجاری VRF  - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/fzxc

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: معرفی سیستم VRF
0:11:38 درس ۲: اصول کارکرد سیستم VRF
0:19:56 درس ۳: مشخصات و ویژگی‌های فنی
0:36:05 درس ۴: اصول اولیه طراحی

سیستم تهویه مطبوع VRF چیست؟

سیستم VRF یک سیستم تهویه مطبوع نسبتا جدید با قابلیت گرمایش و سرمایش است؛ که در دهه ۱۹۸۰ در ژاپن ابداع شده است. کلمه VRF مخفف عبارت Variable Refrigerant Flow به معنی مبرد جریان متغیر است و شامل یونیت‌های داخلی و خارجی می‌شود که از طریق لوله‌های مسی به هم متصل می‌شوند. سیستم‌ VRF بر اساس چرخه تبرید تراکمی کار کرده و از نظر مصرف انرژی و بازدهی، نسبت به سایر سیستم‌های برتری قابل توجهی دارد. این سیستم‌ها حساسیت بالایی به نصب و طراحی دارند.

اهمیت یادگیری طراحی سیستم تهویه مطبوع VRF با نرم‌افزارهای تجاری چیست؟

سیستم‌های VRF مزایا و ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند که آن‌ها را از سایر سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مجزا می‌کند؛ به همین دلیل توانسته‌اند سهم قابل توجهی از بازار سیستم‌های تهویه مطبوع را در تمام دنیا به خود اختصاص دهند. از طرفی به دلیل جدید بودن، متخصصان کمتری در زمینه این سیستم‌ها نسبت به سایر سیستم‌های مشابه وجود دارد. آشنایی با سیستم‌های VRF و مخصوصا طراحی این سیستم‌ها می‌تواند فرصت‌های شغلی مناسبی چه داخل و چه خارج از کشور پیش روی افراد ایجاد کند. در ضمن باید در نظر داشت که سیستم‌های VRF به واسطه نوع سیستم و جدا بودن یونیت‌های داخلی و خارجی طراحی و نصب درست، می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد و باید حتما به صورت اصلی و با استفاده از نرم‌افزارهای تجاری مناسب انجام شود تا از مشکلات و خرابی‌های احتمالی و تحمیل هزینه‌های اضافه به کارفرما جلوگیری شود.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این آموزش ضمن ارائه توضیحات اولیه درباره سیستم VRF، نحوه عملکرد، ویژگی‌های فنی و اقتصادی این سیستم‌ها توضیح داده می‌شود. در ادامه اصول طراحی و پارامترهای مهمی که باید در طراحی سیستم VRF در کاربری‌های مختلف در نظر گرفته شود، مورد بررسی قرار می‌گیرد. در واقع فرایند طراحی به صورت گام‌به‌گام از ابتدا تا انتها توضیح داده می‌شود. چگونگی کار با نرم‌افزارهای تجاری (مدیا، میتسوبیشی، گری، سیستم ایر، برند دایکین، نرم‌افزار تجاری برند سامسونگ، نرم‌افزار تجاری برند ال‌جی، اتوکد، رویت) به عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل طراحی به صورت عملی تشریح می‌شود.

در گام آخر هم نحوه تفسیر گزارش به دست آمده از نرم‌افزارهای طراحی شامل چگونگی تهیه لیست دستگاه‌ها، لیست متریال برای تجهیز کارگاه جهت نصب و ... را یاد خواهیم گرفت. توضیحات تکمیلی برای استفاده از مدل‌های دوبعدی (در اتوکد) و سه‌بعدی (در رویت) که همراه آموزش می‌باشد؛ ارائه می‌شود تا مخاطب بتواند ضمن فراگیری کامل فرایند طراحی، با نحوه ارائه نقشه‌های دوبعدی و سه‌بعدی به کارفرما نیز آشنا شود.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/07/25 منتشر شده است.
275 بـار بازدید شده
... بیشتر