طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی : ترشی گوجه با این رسپی رو حتما باید بلد باشی

zahra.mohammadzadeh
zahra.mohammadzadeh
481 بار بازدید - 10 ماه پیش - این ترشی پرطرفدار و محبوبه
این ترشی پرطرفدار و محبوبه چون راحت و خوشمزه اس توی این ویدیو راحت و با تمام جزییات آموزش داده شده فقط اینم بگم که این ترشی با سس گوجه درست میشه و مثل خیلی از ترشی های دیگه باید سبزیجات خوب شسته و خشک بشه تا کپک نزنه نکات مهم در پایین توضیح داده شده مواد لازم برای تهیه ترشی سالاد مشهدی یا ترشی گوجه: گوجه فرنگی آبدار ۴ و نیم کیلوگرم سرکه ۲ لیوان گل کلم ۱ ونیم کیلو هویج ۴۰۰ گرم کرفس ۴۵۰گرم فلفل سبز تند ۳ عدد سیر ۱۰ حبه سبزی معطر شامل ترخون و ریحان و نعنا از هر کدام ۱ ق غ نمک ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری اگر بار اولتون هست که ویدیو منو میبینین دکمه سابسکرایب رو بزنین و عضو کانال بشین و دکمه زنگوله رو بزنین تا هر ویدیو ای که میزارم با خبر بشین. ویدیو رو برای دوستانتون هم بفرستید لینک کانال رو هم میزارم اینجا    / @zahra.mohammadzadeh7751   توضیحات کامل: اول سس گوجه رو آماده میکنیم گوجه های گوشتی و آبدار مناسب این ترشی هستش گوجه ها رو خوب میشوریم قسمت های خراب یا سبز را جدا میکنیم بعد پوست گوجه ها رو میگیریم و داخل مخلوط کن یا غذاساز میکس میکنیم خوب باید به صورت پوره دربیاد تا سسمون یکدست بشه از توری هم میتونیم رد کنیم سبزیجات رو خوب شسته و خرد میکنیم پوره گوجه رو روی حرارت میزاریم تا سه چهارم آبش کشیده بشه و به غلظت مورد نظر برسه غلظت این سس باید مثل رب رقیق شده باشه بعد ادویه ها و سبزیجات کاملا خشک شده رو به سس در حال جوش اضافه میکنیم سپس حرارت رو خاموش میکنیم و همه سبزیجات رو با سس ترکیب میکنیم و بعد از سرد شدن داخل دبه های تمیز و خشک میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم به مدت یک هفته تا برسه بیرون از یچجال نبابد باشه چون گوجه داره و زود خراب میشه. برای جلوگیری از کپک: بهتره که از سبزی معطر خشک استفاده بشه چون هیج رطوبتی نداره اگر نداشتیم مقدار سبزی مورد نظر رو همراه با تمام لوازم ترشی از شب قبل خوب شسته بعد از اینکه داخل آبکش گذاشتیم و آب اضافی خارج شد روی ملحفه تمیز پهن میکنیم تا صبح رطوبتش تبخیر و کاملا خشک بشه چاقو یا دست خیس به مواد ترشی نمیزنیم اگر نتونسیم این موارد رو رعایت کنیم همه سبزیجات رو به مدت 5 دقیقه داخل سس میجوشونیم تا آب اضافی تبخیر بشه با این روش ترشی کافیه یک روز داخل یخچال بمونه بعد قابل مصرفه چون سبزیجات حرارت دیده و پخته شده ویدیوهای پیشنهادی:    • آموزش ترشی لیته  1 ساعته      • ترشی لیموترش ، ترشی عربی   ممنون میشم اگر از ویدیوها خوشتون میاد از کانال حمایت کنین: لینک حمایت مالی از کانال آشپزی: idpay.ir/zahramohammadzadh #ترشی#سالاد#ترشی_گوجه#کپک#ترشی_مشهدی
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/01 منتشر شده است.
481 بـار بازدید شده
... بیشتر