Persian Cuisine:آموزش درست کردن مربای ایرانی: مربای پوست پرتقال رولی
59 بار بازدید -
3 سال پیش
-
مربای پوست پرتقال رولی
موادلازم
مربای پوست پرتقال رولی
موادلازم :
پوست پرتقال : ۵۰۰ گرم
چوب دارچین : ۱ عدد
شکر : ۵۰۰ گرم
آبلیمو : ۳ قاشق غذا خوری
میخک : ۶ عدد
پوست پرتقال ۵ بار می جوشانیم و هر بار آب آن را عوض میکنیم تا تلخی پوست پرتقال کاملا از بین بره و میذاریم سرد بشه و دونه دونه پوست پرتقال را آبش می گیریم که بعدا مربای ما کپک نزند . سپس برای شربت ابتدا ۶ لیوان آب داخل قابلمه ریخته میگذاریم جوش بیاد ، شکر و آبلیمو ومیخک و چوب دارچین بهش اضافه میکنیم و وقتی که شربت قوام آمد پوست پرتقال را داخل شربت قرار می دهیم ، و مدت نیم ساعت میگذاریم بجوشد و مربا آماده شود . این مربا را برای دسر و کیک می توانید استفاده کنید
Rolly orange peel jam
ingredients:
orange peel:500 g
Cinnamon stick: 1piece
Sugar: 500 g
Lemon juice : 3 tablespoons
Cloves : 6 pieces
Boil the orange peel 5 times and change the water each time to completely remove the bitterness of the orange peel and leave it to cool. put it in a pot and boil it, and sugar, lemon juice,cloves and cinnamon stick to it,and when syrup thickens, add thy orange peel to the syrup and let it boil for half an hour and our jam is ready, you can use this jam for dessert and cake.
Please do not forget to like, comment and subscribe
Follow my videos on my channel:
youtube.com/UCvELZp3vjM36d1qdnVJSqKg
persian cuisine recipes
persian cuisine documentary
persian cuisine dishes
cooking videos
cooking recipes
cooking asmr
آشپزی ایرانی
غذای ایرانی
غذای ایرانی برای خارجی ها
غذای ایرانی برای مهمانی
غذای سنتی ایرانی
غذای ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی ساده
آموزش انواع غذاهای ایرانی
آموزش پختن قارچ
آموزش پختن گلپی
آموزش پختن برنج
فسنجون با مرغ
آموزش پخت کیک
آموزش پخت کله پاچه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/08 منتشر شده
است.
59
بـار بازدید شده