International Army of darkness-Azazol

Iran Rainbow
Iran Rainbow
113 بار بازدید - 13 سال پیش - متاسفانه در پندار بسياري از
متاسفانه در پندار بسياري از مدافعان حقــــوق بشر و دموکـــراسي ، معيار سنجش حق ،از باطل  مثل معيار سنجش رنگ سفيد از رنگ سياه ميباشد .معني سياه و سفيد است .  در صورتي که اگر واقعا اينچنين بود ، تاريخ  جهان هرگز  شاهد اين همه  جنگ و جدال و  خونريزي نميشد و مردم به سادگي حق را از باطل تشخيص داده و مسلما جايي هم براي ارز اندام اهل باطل باقي نمي ماند .   عدم توجه به همين نکته ظريف  باعث شده است  نزديک به سي و دوسال، برخي از مدعيان روشنفکري و نو انديشي که هنور فرق پندار و دانش را نميدانند و توهمات غير علمي و غير منطقي خود را به عنوان علم و دانش به خورد عوام  ميدهند ،بر  اساس همين پندار غلط و اصرار گستاخانه  در تحميل آن به سايرين ، به جاي رويارويي با حقايق و حل مسائل  موجود، سعي بر پاک کردن صورت مسئله  کنند  و با رفتار نامعقولشان آب را به نفع استبدادگران و استعمارگران ايران گل آلود نمايند و به ايشان خدمات وسيعي ( البته رايگان) برسانند  .
از سوي ديگر  عده اي فرصت طلب  و مردم فريب که هدفشان صرفا تامين خواسته ها و عقده هاي  شخصي ( عقده هاي شخصي ميتواند شامل حس انتقام گيري و تسويه حساب هاي شخصي ،بدون در نطر گرفتن مصالح و منافع ملي و ميهني  باشد) و يا  مال اندوزي بوده  است ، ،سي و دو سال  (در محيطهاي مجازي و واقعي  )  با تشکيل گروهها، سازمانها و احزاب محتلفي   فاقد هرگونه  بينــــش (Vision) معقول و توان مبارزاتي کار آمد ، با دروغپردازي و دادن وعده هاي پوشالي و مردم فريب ، ايرانيان درون مرز و برون مرز را، به اشکال مختلف  چاپيده اند و و روز به روز  آنان را  نسبت به همه چيز و همه کس  بي اعتمادتر  و بي اعتقاد تر  نموده اند  تا جايي که امروز  شاهد هستيم ،بسياري از ايرانيان عليرغم ميل باطني و کاملا  از روي ناچاري ، تن به ذلت داده و  به چنين حکومت  اهريمني  و حاکمان خونخوارش  تمکين ميدهند .   .
پاينده و جاويــــــد ايران
بالنده و سر بلند ايــــراني
خاک پاي همه سربازان راستين و آزاديخواهان فهيم
ايــــــــرانزميـــن
Marshal.Rainbow


يکي ديگر از ترفندهاي جنگ نرم ، ترديدافكني و جايگزيني منابع و مراجعيست که فرد با تاثير پذيري از آنها رفتار ميکند. . شايد اولين كاري كه در جنگ نرم انجام مي‌شود اين است كه شخص را نسبت به ديدگاه‌هاي خود دچار شك و ترديد كنند. به ويژه تشكيك در كارآمدي‌ و نتيجه‌بخشي يك رفتار. آيا اين كار نتيجه دارد؟ آيا منطقي هست؟ تشكيك، در واقع "نرم‌سازي ذهن" طرف مقابل براي عمليات بعدي است. شك، فرد را دچار خلأ فكري و منطقي مي‌كند تا بتواند پديده هاي شوم ديگري راکه شايد قبل از اين، هرگز تصورشان را هم نميکرده ، براحتي در ذهن خودش بپذيرد و آنها را به عنوان بخشي لايانفک ،از زندگي روز مره خودش تلقي نمايد .
مثلا عليرغم آگاهي همه جانبه از مسائلي مثل به غارت رفتن اموال و نواميس خودش و هم ميهنانش،مواضعي اينچنيني را اتخاذ نمايد :
1) طوري واکنش نشان دهد که گوئي هيچ اتفاق ناگواري نيافتاده و روند زندگي درشرايطي کاملا عادي،درحال طي کردن مسير طبيعي خودش است.
2)
13 سال پیش در تاریخ 1390/10/27 منتشر شده است.
113 بـار بازدید شده
... بیشتر