Fried Chicken Wings | Pachini | پاچین مرغ (خانم صرافا) | بال مرغ دسته دار سوخاری | مرغ پاچینی

Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
2.6 هزار بار بازدید - 9 سال پیش - Fried Chicken Wings |  Pachini
Fried Chicken Wings |  Pachini  |  پاچین مرغ (خانم صرافا)  |  بال مرغ دسته دار سوخاری  |  مرغ پاچینی
بال مرغ دسته دار سوخاری
مرغ سوخاری

Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m...

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: ⬇ ⬇ ⬇
Instagram: channel

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: ⬇ ⬇ ⬇
Pinterest: pins

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Fried Chicken Wings |  Pachini  |  پاچین مرغ (خانم صرافا)  |  بال مرغ دسته دار سوخاری  |  مرغ پاچینی

مواد لازم برای ۲ نفر
کتف مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت پاچینی مرغ:
مرحله اول
برای تهیه پاچینی مرغ خوشمزه ابتدا برای مرینت کتف های مرغ پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به پیاز اضافه می کنیم تا آب بیندازد و باعث ترد تر شدن گوشت مرغ شود.

مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیمف سپس آب لیمو ترش را می گیریم و پس از صاف کردن به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا پودر زنجبیل را به همراه پودر زیره، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس کتف های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و با مواد طعم دهنده مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، اگر زمان کافی دارید توصیه می کنیم حتما کتف های مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.


🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟
#پاچینی_مرغ
#ChickenPachini
#FriedChickenWings
9 سال پیش در تاریخ 1394/02/04 منتشر شده است.
2,644 بـار بازدید شده
... بیشتر