زرشک پلو با مرغ ،رسپی مخصوص کیترینگ خودمون ، تمام نکات درست کردن زرشک حرفه ای رو گفتم

Bon Appetit by Elham
Bon Appetit by Elham
653 بار بازدید - 4 هفته پیش - آشپزی حرفه ای با صبر
آشپزی حرفه ای با صبر و حوصله و تکنیک خوب بوجود میاد

زرشک پلو با مرغ حرفه ای رو چجوری درست کنیم
طرز تهیه رو مو به مو بهت گفتم مثل من انجام بده میشه بهترین رسپی

مواد لازم برای ۴ نفر :
مرغ ران یا سینه ۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
زرشک نصف پیمانه (البته به میزان دلخواه بگیم بهتره)
پیاز یک عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه نصف یک عدد
هویج یک عدد کوچک
ساقه کرفس یک عدد
جعفری تازه ۲۰ گرم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
روغن مایع یک استکان
رب ۲ قاشق غذاخوری سرپر

ادویه :
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه کوچک
شکر برای زرشک به میزان مزاج (یعنی اینکه ترش دوست داری یا شیرین)
#زرشک_پلو
#زرشک_پلو_با_مرغ
#آشپزی_ایرانی
#غذای_سنتی
#آموزش_آشپزی
#مرغ
#غذای_خانگی
#دستور_پخت
#آشپزی
#غذای_ایرانی
4 هفته پیش در تاریخ 1403/04/13 منتشر شده است.
653 بـار بازدید شده
... بیشتر