شیرینی دانمارکی خونگی| perfect sweets|شیرینی دانمارکی به سبک قنادی

ROZ FOOD  Trip
ROZ FOOD Trip
828 بار بازدید - 2 سال پیش - سلام به شما دوست عزیزی
سلام به شما دوست عزیزی که این ویدیو رو نگاه کردی امیدوارم از دیدن فیلم لذت برده باشید لطفاً این فیلم رو لایک کن و اگر دوست داشتی همیشه فیلم های من را ببینی کانال من را سابسکرایب کن شاید اینکاربرای شما زدن لمس انگشتان با صفحه اسکرین باشه ولی برای من این سابسکرایب خیلی ارزشمنده😉 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 Hello dear friend, you watched this video, I hope you enjoyed watching the movie, please like this movie, and if you always like to see my videos, subscribe to my channel, maybe this is for you to touch your fingers with the screen, but This subscription is very valuable for me 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 مواد لازم برای 15 عدد شیرینی دانمارکی تخم مرغ. 1عدد. شکر. 3 قاشق غذاخوری شیر. 1/3پیمانه روغن. 1/3پیمانه خمیر ترش. یک قاشق غذاخوری آرد. دو و یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده. یک قاشق غذاخوری مواد لازم برای کرم میانی شکر. یک‌سوم پیمانه آب. نصف پیمانه نشاسته ذرت. سه قاشق غذاخوری وانیل. چند قطره مواد لازم برای رو مال شیرینی زرده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری شیر مواد لازم برای شربت انتهایی شکر. یک سوم پیمانه آب. یکدوم پیمانه وانیل. نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری ❤️💙💚💜🤎🖤🧡 نکات بیشتر *آرد را حتما الک کنید چون باعث میشه لطافت شیرینی بیشتر بشه *ورز دادن این خمیر اصلا کار سختی نیست و خود خمیر زود جمع میشه پس نیاز نیست آرد اضافه بخورد خمیر بدین چون باعث میشه شیرینی تون سفت بشه *بجای نشاسته ذرت میتوانید از آرد استفاده کنید *شربت را در حین درست شدن هم نزنید *شربت انتهایی را می‌توان حذف کرد اما وجود آن باعث چند برابر شدن کیفیت شیرینی میشود 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 Ingredients for 15 sweet Milk. 1/3 cup Cooking oil. 1/3 cup Brewed saffron. 1 tbsp Egg. 1 Vanilla. 5 dropes Flour. 2 and quarter cup Sugar. 3 tbsp Egg yolk and 2 spoon milk Ingredients for cream Corn stretch. 3 tbsp Sugar. 1/3 cup Water. Half cup Vanilla. 7 drops Ingredients for syrup Sugar. 1/3 cup Water. 1/2 cup Brewed saffron. 1 tbsp More tips * Be sure to sift the flour because it makes the softness more sweet Kneading this dough is not a difficult task at all and the dough itself collects quickly, so there is no need to add extra flour to the dough because it will make your sweetness firmer. * Instead of cornstarch, you can use flour * Do not stir the syrup while making it * The final syrup can be removed, but its presence multiplies the quality of the pastry 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 پیشنهاد های جذاب من ⁦ ❤️⁩⁦❤️⁩ Amazing offer 🍀 غذای بدون گوشت/ vegan Recepie    • غذاهای کاملا گیاهی بدون گوشت| vegan r...   🍀آش رشته فوری با سبزی خشک/ Iran noodol    • طرز تهیه آش رشته فوری ||Traditional I...   🍀طرز تهیه لبو پلو بسیار خوشمزه و خوشرنگ/ beetroot pilafe    • آموزش لبو پلو/beetroot polo| Iranian ...   🍀دونات خوشمزه و جدید/ Korean doughnuts    • آموزش دونات با رسپی کره ای Twisted Ko...   🍀کشک بادمجان رژیمی/ eggplant recepi    • کشک بادمجون رژیمی|eggplant and curb|آ...   #شیرینیدانمارکی#sweets#شیرینی خانگی#Iranian sweets recipes#آموزش شیرینی دانمارکی#خمیر شیرینی دانمارکی#شیرینی دانمارکی اصل#شیرینی دانمارکی به سبک قنادی#شیرینی عید#طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی#شیرینی
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/19 منتشر شده است.
828 بـار بازدید شده
... بیشتر