Afghan Mixed Pulao Recipe: Delicious and Colorful طرز تهیه میکس پلو افغانی:خوشمزه و رنگارنگ

Afghan kitchen
Afghan kitchen
254 بار بازدید - ماه قبل - Ingredients- 4 cups rice- 1
Ingredients
- 4 cups rice
- 1 kg chicken
- 3 potatoes
- 4 carrots
- 2 bell peppers
- 1 onion
- 200 grams green peas
- 1 cup oil
- 1 teaspoon black pepper
- 1 tablespoon coriander powder
- 1 tablespoon cumin
- 1 teaspoon garam masala
- 1/2 teaspoon turmeric
- Salt to taste
*Description:*
This Afghan Mixed Pilaf (Pulao Moghloot) is a delightful and economical dish that will add color and flavor to your table. The combination of tender chicken, aromatic spices, and a medley of vegetables creates a harmonious blend of tastes and textures. Serve this pilaf at your next gathering and enjoy the rich flavors of Afghan cuisine.

مواد لازم
- برنج ۴ پیاله
- گوشت مرغ ۱ کیلو
- کچالو (سیب زمینی) ۳ دانه
- زردک (هویج) ۴ عدد
- مرچ دلمه ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- نخود سبز (متر) ۲۰۰ گرام
- روغن ۱ پیاله
- مرچ سیاه ۱ قاشق چایخوری
- پودر گیشنیز ۱ قاشق غذاخوری
- زیره ۱ قاشق غذاخوری
- گرم مساله ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه نیم قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
*توضیحات:*
این پلو مغلوط افغانی یک غذای خوشمزه و اقتصادی است که سفره شما را رنگین می‌کند. ترکیب گوشت مرغ نرم و ادویه‌های معطر با انواع سبزیجات، طعم و بافت‌های هماهنگی را ایجاد می‌کند. این پلو را در گردهمایی‌های خود سرو کنید و از طعم‌های غنی آشپزی افغانی لذت ببرید.
ماه قبل در تاریخ 1403/04/06 منتشر شده است.
254 بـار بازدید شده
... بیشتر