دو آموزش ازکیک کرامبل آلبالوبه همراه آموزش سس آلبالو ملس و خوشمزه,Cherry crumble cake(Two tutorials)
617 بار بازدید -
4 سال پیش
-
آموزش_کیک_کرامبل_آلبالو
دو آموزش ازکیک کرامبل
آموزش_کیک_کرامبل_آلبالو
دو آموزش ازکیک کرامبل آلبالوبه همراه آموزش سس آلبالو ملس و خوشمزه,Cherry crumble cake(Two tutorials)
دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.
خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.
لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.
توضیحات کیک اول :
درمورد طرز تهیهی شربت آلبالویی که در تهیهی سس استفاده کردیم باید بگم...
در اینجا من قبلا برای آلبالو پلو ،
یک کیلو آلبالو و نیم کیلو شکررو بعد از چندساعت استراحت در یخچال جوشوندم و از شربت به دست اومده برای سس استفاده کردم . اما شما میتونین روی صد گرم آلبالو پنجاه گرم شکر ریخته و بعد از دوساعت استراحت بجوشونین .
شربتی که به دست میارین رو در سس آلبالو استفاده کنید.
For making of sour cherry syrup that we used in the preparation of the cherry sauce , you can pour 50 g of sugar on 100 g of cherries and boil it after 2 hours of rest.
Use the syrup you get in the cherry sauce.
توضیح بعدی اینکه :
این سس بسیار خوشمزهس و اسانس طبیعی فوقالعادهای داره😋
حتما موقع سرو ، روی کیکتون بریزین و از عطر بهشتیش لذت ببرین
موارد استفادهی زیادی داره
مثل پنکیکها
تارتها
شیرینیهای کَرهایِ مارمالاددار مثل شیرینی مشهدی و آلمانی
دسرها...
و خیلی از موارد دیگه...
که میتونین باغلظتهای مختلف درست کرده و در فریزر حتی برای یکسال نگهداری کنین.😍
This sauce is very tasty and has a wonderful natural essence.
When serving , be sure to pour over the cake and enjoy its delicious taste.😋😄
You can use it for many sections , for example:
Pancakes
Tarts
Buttery sweets
Desserts
and many other things.
You can keep it in the freezer for even a year.
مواد لازم کرامبل:
آرد 90 گرم
90 g All purpose flour
شکر 45 گرم
45 g sugar
دارچین نصف ق چ
1/2 tsp sinnamon powder
گردو خرد شده 20 گرم
20 g Chopped walnuts
کره 70 گرم
70 g Butter
دو تخممرغ را یکی یکی اضافه کرده هر یک را یک دقیقه هم بزنین.
Add two eggs one by one and mix each for one minute.
برای باترمیلک ، 60 گرم شیر + یک ق چ سرکه سفید ریخته کمی صبرکنید تا شیر بریدهبریده شود
For buttermilk, 60 grams of milk + 1 tsp white vinegar
آرد سه صفر قنادی 190 گرم + یک ق چ بیکینگپودر
flour 190 g + 1 tsp baking powder
نصف ق چ وانیل به مواد تخممرغی زده
بعد آرد و باترمیلکرو یکی درمیون اضافه کنین و با همزن بزنین.
1/2 tsp vanilla
Add flour and buttermilk one by one and mix
قالب لبه بلند بهتره
اما من اینجا از قالب تارت استفاده کردم.
Long edge mold is better
But I used the tart template here.
آلبالوی بی هسته به میزان دلخواه
Seedless cherries as desired
مواد کرامبلرو روی آلبالو میریزیم
Pour crumble ingredients over the cherries
در فر از پیش گرم شده
160_170 درجه سانتیگراد
حدود یکساعت میپزیم
160_170°C
Preheated oven
About 1 hour
اجازه میدیم خنک بشه
Let it cool
طرز تهیه سس مَلَسِ آلبالو:
For cherry sauce:
یک ق س آرد نشاسته ذرت
1 Tbsp corn starch flour
یک ق س آب
1 Tbsp water
یک ق چ آب لیمو
1 tsp lemon juice
1/3 پ شربت آلبالو (طرز تهیه در بخش توضیحات)
1/3 cup sour cherry syrup (for possible questions, read the description section)
روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه
Stir constantly over medium heat until thickened
توئیل قرمز ( آموزش در چند پست قبل)
Red tuile (tutorial in a few previous posts)
این کیکرو با سس بینهایت خوشمزهی آلبالو سرو میکنیم
Serve this cake with extremely delicious cherry sauce
کیک کرامبل آلبالو شماره 2
Cherry crumble cake (number 2)
آلبالو بی هسته 250 گرم
250 g seedless cherries
شکر 1/4 پیمانه
1/4 cup sugar
یک ربع میپزیم
Cook 15 mins
یک قاشق غذاخوری ( 12 گرم ) پودرنشاسته ذرت
1 Tbsp (12 g) Corn starch powder
آلبالورو مجدد میپزیم تا غلیظ بشه
Cook again to thicken
برای تهیه رویهی کرامبلی :
آرد نصف پیمانه
1/2 cup flour
شکر سفید یا قهوهای
1/4 پیمانه (g 30 )
White or brown sugar
1/4 cup (30g)
دارچین 1 قاشق چایخوری
Cinnamon 1 tsp
کره 35 گرم
Butter 35 g
برای تهیه کیک:
تخممرغ درشت 2 عدد
(اگر ریز بود سه عدد)
To prepare the cake:
2 Large eggs (3 If they are small)
2/3 پیمانه شکر سفید(یاقهوهای)
وکمی وانیل
پنج دقیقه بزنین
2/3 cup white or brown sugar And a little vanilla
روغن مایع 1/2 پیمانه
1/2 cup liquid oil
1/5 پیمانه آرد
دو قاشق چایخوری بیکینگپودر ( 10g)
1/5 cup flour
2 tsp baking powder (10g)
در فر از پیش گرم شده
دمای 180درجه
زمان 40_45 دقیقه
Cook at preheated oven
180°C
40-45 minutes
VR.Chef Social Link:
Facebook link: www.facebook.com/VR.CHEF0001/
Instagram link: www.instagram.com/vr.chef/
Twitter link:twitter.com/vr_chef
Contact US:
vr.chef0001@gmail
4 سال پیش
در تاریخ 1399/04/22 منتشر شده
است.
617
بـار بازدید شده