Baghali Polo ba Mahiche Recipe - طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
582 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سلام رفقا🙋🏻♂️💜 امروز اومدم بترکونیم
سلام رفقا🙋🏻♂️💜 امروز اومدم بترکونیم با همدیگه 😍 باقالی پلو با ماهیچه🥰
---------- Bean pilaf with muscle 🥰
ingredients:
800 grams of muscle
1 large onion
Garlic 7 cloves
Spices (salt, black pepper, turmeric, cinnamon)
4 measure rice
300 grams of beans
Drink 100 grams
Saffron is a cup
——-
Well, first of all, we make a few holes in the muscle
And we put a few cloves of garlic in it. This makes the aroma of garlic completely permeable
Now chop an onion and fry it a little with olive oil
And then we add the muscles and fry a little.
Now we add a few more cloves of garlic to it.
10 minutes after frying, pour a large glass of boiling water and let it cook for two hours on a medium flame.
Let's go to Baqali Ploo
Soak the rice for half an hour
And we add it to the beer
Add the beans to the pot and let the rice open.
After draining, add the dried dill and cook for 40 minutes.
This delicious treat is ready
------------باقالی پلو با ماهیچه 🥰
مواد لازم:
ماهیچه ۸۰۰گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
سیر ۷حبه
ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،دارچین)
برنج ۴پیمانه
باقالی ۳۰۰گرم
شوید ۱۰۰گرم
زعفران یک استکان
——-
خب اول از همه داخل ماهیچه چندتا سوراخ ایجاد میکنیم
و چند حبه سیر داخلش قرار میدیم.این کار باعث میشه عطر سیر کاملا به خورد سیر بره
حالا یک پیاز خلالی ریز میکنیم و کمی باروغن زیتون تفت میدیم
و بعد ماهیچه هارو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.
حالا بهش چند حبه سیر دیگه اضافه میکنیم.
۱۰دقیقه که تفت خورد یک لیوان بزرگ آبجوش میریزیم و میذاریم دو ساعت با شعله متوسط بپزه😍😍
میریم سراغ باقالی پلو🌿
برنج را نیم ساعت خیس میکنیم
و به آبجوش اضافه میکنیم
باقالی ها را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم برنج دونه باز کنه.
بعد از آبکش کردن شوید های خشکمونو بهش اضافه میکنیم و ۴۰دقیقه دم میکنیم.
این جذابِ خوشمزه آمادست😍😍😍
نوش جان 💜💜
-----------Pilaf de frijoles con músculo 🥰
ingredientes:
800 gramos de músculo
1 cebolla grande
Ajo 7 dientes
Especias (sal, pimienta negra, cúrcuma, canela)
4 medidas de arroz
300 gramos de frijoles
Beber 100 gramos
El azafrán es una taza
——-
Bueno, antes que nada, hacemos algunos agujeros en el músculo.
Y le ponemos unos dientes de ajo, lo que hace que el aroma del ajo sea completamente permeable al ajo.
Ahora pica una cebolla y fríela un poco con aceite de oliva
Y luego agregamos los músculos y freímos un poco.
Ahora le agregamos unos dientes de ajo más.
10 minutos después de freír, vierta un vaso grande de agua hirviendo y deje que se cocine durante dos horas a fuego medio.
Vamos a Baqali Ploo.
Remoja el arroz por media hora
Y lo agregamos a la cerveza
Agregue los frijoles a la olla y deje que el arroz se abra.
Después de drenar, agregue el eneldo seco y cocine por 40 minutos.
Este delicioso regalo está listo
#باقالی_پلو_ماهیچه #BaghaliPolo_mahiche #recipe
4 سال پیش
در تاریخ 1399/04/07 منتشر شده
است.
582
بـار بازدید شده