آموزش شیرینی مربایی Marmalade sweets

rose.cake.academy
rose.cake.academy
447 بار بازدید - 3 سال پیش - 🟣این شیرینی بافت فوق العاده
🟣این شیرینی بافت فوق العاده نرم و تردی داره و چون بدون کره ست ماندگاری خوبی داره 👌 🟣 بعد از اینکه با مارمالاد جفتشون کردید هنوز نرم تر هم میشه 🤌 🟣میتونید به سلیقه خودتون با مارمالاد یا شکلات و بریلو و ترافل یا پودر قند و مغزیجات و... تزیین کنید. مواد لازم: ۲۵۰ گرم روغن جامد ۱۲۵ گرم پودر قند ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم آرد ۲ ق غ عسل ۱ عدد زرده تخم کمی وانیل 🟣 در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید. 🟣 روغن رو از قبل صاف کنید و بعد استفاده کنید 🟣 همزدن روغن و پودر قند تاثیر زیادی در بافت شیرینی داره 🟣 آرد رو کم کم اضافه کنید در حدی که بتونید خمیر رو با فشردگی توی ظرف جمع کنید 🟣 خمیر رو یک ساعت توی یخچال استراحت بدین ضخامت خمیر ۲ الی ۳ میل کافیه 🟣 با هر کاتری که دوست دارید میتونید قالب بزنید ولی به صورت جفت قالب بزنید که بعد از پخت با مارمالاد جفتشون کنید 🟣 در حدی که زیر شیرینی ها طلایی بشه توی فر قرار دهید بعد از اینکه خنک شدن از روی سینی فر بردارید و با مارمالاد یا بریلو جفتشون کنید و تزیین کنید #شیرینی_پزی #آموزش #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_خونگی آموزش ۴ مدل شیرینی نوروزی با یک خمیر 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/xI8WjaN2Umk آموزش شیرینی پرتقالی 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/NJUOZ4S1ciI آموزش شیرینی یاقوتی 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/HZLrm_5HlDk This sweet has a very soft and crunchy texture and because it is without butter, it has a good shelf life 👌 You can decorate to your taste with marmalade or chocolate and brioche and truffles or powdered sugar and nuts and .... ingredients: 250 grams of solid oil 125 grams of powdered sugar 400 to 450 grams of flour 2 tablespoons honey 1 egg yolk A little vanilla Cook at 175 degrees for 10 to 15 minutes. Strain the oil beforehand and use it later Mixing oil and powdered sugar has a great effect on the texture of sweets Add the flour little by little until you can squeeze the dough into the bowl Leave the dough in the refrigerator for an hour The thickness of the dough is 2 to 3 mils is enough You can mold with any cutter you like, but mold in pairs to be paired with marmalade after cooking. Place in the oven until golden under the sweets After cooling, remove from the oven tray and pair with marmalade or Piping Gel and decorate. #educational_video #sweetrecipe #sweets #biscuit #biscuit_recipe #marmalade #iranianfood Learn 4 models of Nowruz sweets with a dough 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/xI8WjaN2Umk Orange sweets training 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/NJUOZ4S1ciI Ruby pastry training 👇 https://www.seevid.ir/fa/w/HZLrm_5HlDk
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/27 منتشر شده است.
447 بـار بازدید شده
... بیشتر