دیگر بیسکویت نخواهید خریدفقط کافیست یکبار امتحان کنید/You won't buy biscuits again, just try it once

cooking_melody.71
cooking_melody.71
1.1 هزار بار بازدید - 7 ماه پیش - با خوردن این بیسکوییت عاشقش
با خوردن این بیسکوییت عاشقش میشوید

✅️مواد لازم:

آرد : ۲۲۵گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
پودر قند : ۱۷۰ گرم
طعم دهنده موز : ۵الی ۶ قطره
نان میکادو : ۶عدد

ابتدا آرد را الک کنید ودر تابه با حرارت کم تفت دهید دقت کنید نباید رنگ آرد تغییر کند فقط بوی خام آرد گرفته شود بعد دوباره آرد را الک کنید وروغن مایع وپودر قند وطعم دهنده را اضافه کنید وهم بزنید تا یک دست شود اگر کرم خیلی سفت بود کمی روغن اضافه کنید بعد هم کرم گرم را روی نان میکادو ریخته و با پالت همه جای نان پخش کنید ولایه بعدی نان را روی کرم بگذارید وکمی فشار دهید  اینکار را ادامه دهید تا کرم تمام شود بعد یک وسیله سنگین روی بیسکوییت بگذارید و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید وبعد با چاقو دندانه دار به اندازه های دلخواه برش بزنید

#بیسکوییت #بیسکوییت موزی #ویفر #میکادو

By eating this biscuit, you will fall in love with it

Necessary materials:

Flour: 225 grams
Oil: 200 grams
Powdered sugar: 170 grams
Banana flavoring: 5 to 6 drops
Mikado bread: 6 pieces

First, sift the flour and fry it in a pan with low heat. Be careful that the color of the flour should not change, only the raw smell of the flour should be taken, then sift the flour again and add liquid oil, powdered sugar, and flavoring and mix until it becomes smooth. If the cream is too stiff. add a little oil, then pour the warm cream on the mikado bread and spread it all over the bread with a palette. Put the next layer of bread on the cream and press a little. Put it in the refrigerator for 3 hours and then cut it into desired sizes with a serrated knife

#Biscuit #Banana Biscuit #Wafer #Mikado
7 ماه پیش در تاریخ 1402/09/11 منتشر شده است.
1,108 بـار بازدید شده
... بیشتر