馅饼这么做省时省力还好吃,不揉面不擀皮,鲜美无比,比肉饼还好吃

彩虹小厨
彩虹小厨
83.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - 配方:中筋麵粉300克 雞蛋1個 水170克 餡料:雞蛋3個 蝦皮1把
配方:中筋麵粉300克 雞蛋1個 水170克
餡料:雞蛋3個 蝦皮1把  韭菜一把 食用油適量 鹽 蠔油
Recipe: 300 grams of all-purpose flour, 1 egg, 170 grams of water
Filling: 3 eggs, 1 handful of shrimp skin, a handful of leeks, appropriate amount of cooking oil, salt, oyster sauce
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/24 منتشر شده است.
83,249 بـار بازدید شده
... بیشتر