طرزتهیه دلمه برگ/چگونه دلمه برگ مو را بپیچیم؟/آشپزی

آشپزخانه کیمیا
آشپزخانه کیمیا
501 بار بازدید - 2 سال پیش - سلام و درود به خوشمزه
سلام و درود به خوشمزه پزای کانال.‌به آشپزخانه کیمیا خوش اومدین.
امروز اومدم با یک غذای ایرانی که طعم و مزه اش فوق العاده ست.‌این غذا معمولا نوستالژی دوران کودکی هممون بوده. حیاط های قدیمی که بیشترشون یک درخت انگور داخلش بود که سایه بان خوبی داشت برای نشستن و از برگهاشم مادربزرگ ها و مادرهامون غذای عااالی درست میکردند و توی دورهمی ها میخوردیم و میگفتیم و میخندیدیم. یادش بخیر...

طبق معمول یک آشپزی ساده داریم ولی داخلش نکاتی داره که باید بدونیم بدای تهیه ی یک غذای حرفه ای و عالی.
یکی از چیزایی که برای دلمه برگ مو مهم هست نحوه ی پیچیدن اون هست و اینکه چکارکنیم دلمه باز نشه!!
من توضیح کامل رو داخل ویدیو گفتم خدمتتون ولی اگر هرکجا سوالی داشتید بپرس دوست خوبم، درخدمتتون هستم.


پس بریم طرزتهیه دلمه برگ مو رو باهم ببینیم.

موادلازم :

گوشت چرخکرده گوسفندی       ۱۵۰تا ۲۰۰ گرم
لپه                                         ۲/۳ پیمانه
برنج                                      ۱پیمانه
زردچوبه ،نمک و فلفل              بمقدارلازم
پیاز متوسط                           ۱عدد
برگ مو                                  بمقدار لازم
روغن                                    بمقدار لازم
سبزی معطر                            ۲۰۰ گرم
(شوید، مرزه، جعفری، نعنا،ترخون)


برای دلمه شیرین:

شکر                                  ۵قاشق غذاخوری
سرکه                                ۱ قاشق غذاخوری


نکته: اگر دوست داشتید بجای شکر میتونید از شیره انگور استفاده کنید.‌شیرینی دلمه بسته به ذایقه خودتون داره و میتونید کم و زیاد کنید.
دلمه های شور و شیرین‌موقع طبخ باید جداباشند وگرنه مزه ی خوبی نمیگیرند.
برگهای گرد رو انتخاب کنید چون برگهای پنجه ای پیچیدنشون مشکل تر هست.
اگر سبزی تازه نداشتید میتونید سبزی خشک بریزید.
دلمه رو با شعله ی ملایم بپزید تا کاملا پخته بشه.‌


#طرز_تهیه_دلمه_برگ_مو
#چگونه_دلمه_برگ_مو_بپیچیم
#آشپزی

ممنون میشم کانال رو سابسکرایب و حمایت کنید دوست عزیزم.

لطفا برای دیدن ویدیوهای بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

@ashpazi_kimiya
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/19 منتشر شده است.
501 بـار بازدید شده
... بیشتر