Tas Kabab with Chicken | تاس کباب مرغ (سرآشپز رنجبر)

Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
24.8 هزار بار بازدید - 10 سال پیش - Tas Kabab with Chicken |
Tas Kabab with Chicken | تاس کباب مرغ (سرآشپز رنجبر) Subscribe to "Ashpazi.890m" on: ⬇ ⬇ ⬇ YouTube: Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است که در طبخ آن از آلو، گوشت قرمز یا سفید ، سیب قرمز، سیب زرد، دارچین، پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه فرنگی، استفاده می‌شود و این غذا را با نان و بعضاً با برنج مصرف می‌کنند. مواد لازم تاس کباب مرغ: سینه مرغ 400 گرم هویج 2 عدد سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه رنگی خرد شده 1 پیمانه آلو خورشتی ترش 8 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری فلفل و ادویه کاری به مقدار لازم گرد لیمو نوک قاشق چای خوری مرزه یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری مراحل دستور تهیه تاس کباب مرغ مرحله اول برای شروع پخت، ابتدا سینه مرغ را تمیز شسته و آن را به قطعات دلخواه یا خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. هویج ها را هم پوست گرفته و به شکل حلقه ای خرد می کنیم تا آماده باشد. مرحله دوم سپس پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا سبک شود. مرحله سوم بعد از تفت دادن پیاز، تیکه های مرغ و هویج خرد شده را بهش اضافه کرده و با هم تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد. بعد هم مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه و مرزه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مرغ ها به ادویه ها آغشته شده و مزه دار شود. مرحله چهارم وقتی مرغ ها تفت داده شد و آب مرغ کشیده شد، رب گوجه را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ رب باز شود. مرحله پنجم در انتها فلفل دلمه های نگینی یا خلالی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و بعد دو لیوان آب جوش می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا مواد با حرارت کم به آرامی پخته شود. مرحله ششم وسط های پخت، سیب زمینی ها را پوست گرفته و با شکل مکعبی خرد می کنیم و همراه با آلوها به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا با حرارت ملایم پخته شوند و تاس کباب به خوبی جا بیفتد. مرحله هفتم اواخر پخت تاس کباب، گرد لیمو و زعفرون دم کرده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم. تاس کباب خوشمزه آماده شده را در ظرف سرو می کشیم و با نان سرو می کنیم. 🌟 نوش جان - Bon Appétit 🌟 #تاس_کباب_مرغ #Tas_Kabab #Ashpazi890m
10 سال پیش در تاریخ 1394/02/23 منتشر شده است.
24,855 بـار بازدید شده
... بیشتر