Tas Kabab with Chicken | تاس کباب مرغ (سرآشپز رنجبر)
24.8 هزار بار بازدید -
10 سال پیش
-
Tas Kabab with Chicken |
Tas Kabab with Chicken | تاس کباب مرغ (سرآشپز رنجبر)
Subscribe to "Ashpazi.890m" on: ⬇ ⬇ ⬇
YouTube:
Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/
Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است که در طبخ آن از آلو، گوشت قرمز یا سفید ، سیب قرمز، سیب زرد، دارچین، پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه فرنگی، استفاده میشود و این غذا را با نان و بعضاً با برنج مصرف میکنند.
مواد لازم تاس کباب مرغ:
سینه مرغ 400 گرم
هویج 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه رنگی خرد شده 1 پیمانه
آلو خورشتی ترش 8 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل و ادویه کاری به مقدار لازم
گرد لیمو نوک قاشق چای خوری
مرزه یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
مراحل دستور تهیه تاس کباب مرغ
مرحله اول
برای شروع پخت، ابتدا سینه مرغ را تمیز شسته و آن را به قطعات دلخواه یا خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. هویج ها را هم پوست گرفته و به شکل حلقه ای خرد می کنیم تا آماده باشد.
مرحله دوم
سپس پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا سبک شود.
مرحله سوم
بعد از تفت دادن پیاز، تیکه های مرغ و هویج خرد شده را بهش اضافه کرده و با هم تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد. بعد هم مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه و مرزه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مرغ ها به ادویه ها آغشته شده و مزه دار شود.
مرحله چهارم
وقتی مرغ ها تفت داده شد و آب مرغ کشیده شد، رب گوجه را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ رب باز شود.
مرحله پنجم
در انتها فلفل دلمه های نگینی یا خلالی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و بعد دو لیوان آب جوش می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا مواد با حرارت کم به آرامی پخته شود.
مرحله ششم
وسط های پخت، سیب زمینی ها را پوست گرفته و با شکل مکعبی خرد می کنیم و همراه با آلوها به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا با حرارت ملایم پخته شوند و تاس کباب به خوبی جا بیفتد.
مرحله هفتم
اواخر پخت تاس کباب، گرد لیمو و زعفرون دم کرده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم. تاس کباب خوشمزه آماده شده را در ظرف سرو می کشیم و با نان سرو می کنیم.
🌟 نوش جان - Bon Appétit 🌟
#تاس_کباب_مرغ
#Tas_Kabab
#Ashpazi890m
10 سال پیش
در تاریخ 1394/02/23 منتشر شده
است.
24,855
بـار بازدید شده