طرز تهیه ترش تره با ماهی دودی به روش اصیل گیلانی | لذت آشپزی
418 بار بازدید -
11 ماه پیش
-
ترش تره با ماهی دودی
ترش تره با ماهی دودی 🍲🐠
۱کیلو سبزی شامل :
اسفناج،گشنیز،شوید، تره،نعنا و کمی چوچاق در صورت دردسترس بودن
سیر:یک بوته
تخم مرغ:۲عدد
ادویه،نمک و فلفل و زردچوبه
آب غوره:یک استکان
برنج نیم دانه خیس خورده یا آرد برنج :۲قاشق غ
ماهی دودی را یک ساعت قبل از طبخ میشوریم و در آب گذاشته تا شوری آن برود و
بعد از آبکش کردن برنج ماهی دودی را در کاسه سفالی یا چینی گذاشته و روی برنج قرار داده در قابلمه را گذاشته تا حداقل به مدت نیم ساعت دم بکشد و بخارپز شود.
#غذای_سنتی #غذای_ایرانی #غذای_سالم #غذای_گیلانی #آشپزی_ایرانی #ترش_تره #ماهی_دودی
۱کیلو سبزی شامل :
اسفناج،گشنیز،شوید، تره،نعنا و کمی چوچاق در صورت دردسترس بودن
سیر:یک بوته
تخم مرغ:۲عدد
ادویه،نمک و فلفل و زردچوبه
آب غوره:یک استکان
برنج نیم دانه خیس خورده یا آرد برنج :۲قاشق غ
ماهی دودی را یک ساعت قبل از طبخ میشوریم و در آب گذاشته تا شوری آن برود و
بعد از آبکش کردن برنج ماهی دودی را در کاسه سفالی یا چینی گذاشته و روی برنج قرار داده در قابلمه را گذاشته تا حداقل به مدت نیم ساعت دم بکشد و بخارپز شود.
#غذای_سنتی #غذای_ایرانی #غذای_سالم #غذای_گیلانی #آشپزی_ایرانی #ترش_تره #ماهی_دودی
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/05/13 منتشر شده
است.
418
بـار بازدید شده