طرز تهیه ترش تره با ماهی دودی به روش اصیل گیلانی | لذت آشپزی

Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
418 بار بازدید - 11 ماه پیش - ترش تره با ماهی دودی
ترش تره با ماهی دودی 🍲🐠

۱کیلو سبزی شامل :
اسفناج،گشنیز،شوید، تره،نعنا و کمی چوچاق در صورت دردسترس بودن
سیر:یک بوته
تخم مرغ:۲عدد
ادویه،نمک و فلفل و زردچوبه
آب غوره:یک استکان
برنج نیم دانه خیس خورده یا آرد برنج :۲قاشق غ
ماهی دودی را یک ساعت قبل از طبخ میشوریم و در آب گذاشته تا شوری آن برود و
بعد از آبکش کردن برنج ماهی دودی را در کاسه سفالی یا چینی گذاشته و روی برنج قرار داده در قابلمه را گذاشته تا حداقل به مدت نیم ساعت دم بکشد و بخارپز شود.

#غذای_سنتی #غذای_ایرانی #غذای_سالم #غذای_گیلانی #آشپزی_ایرانی #ترش_تره #ماهی_دودی
11 ماه پیش در تاریخ 1402/05/13 منتشر شده است.
418 بـار بازدید شده
... بیشتر