قلیه میگو(دو روش )

ashpazi keyveno
ashpazi keyveno
1.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام رفقا ،من میگم در
سلام رفقا ،من میگم در خانه ای که زن حالش خوب باشد زندگی جریان دارد.. گلدونه ها همیشه سرحال ان سفره رنگی تر از هر وقت دیگه ایی فضا عطر عود شمع به خودش میگیره چون زن خونه حالش خوبه پس اهالی منزل هوای زنها رو داشته باشین 👈کلیپ رو با صدا گوش کن و ورق بزن قلیه میگو یکی از #غذا_سنتی_ایران هست که متعلق به خبطه جنوب ایران هست و هر منطقه با یک رسپی می پزند و همه جوره خوشمزه هست در اینجا دو نوع پخت متداول و خوشمزه رو گذاشتم این مقدر برای ۵نفره میگو: نیم کیلو گشنیز: من ۱کیلو خریدم بعد از پاک کردن و خرد کردند شد نیم کیلو شنبلیله: ۵۰ گرم تمر هندی: به اندازه دوتا قوطی کبریت پیاز: ۱ عدد درشت سیر: تا یک بوته( مقدار اختیاری) فلفل قرمز نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، شنبلیله خشک( اختیاری) آرد نانوایی: ۱ الی ۲ قاشق در تابه بدون هیچی حرارت کوچولو بده بوی خامی آن گرفته بشه آب جوش 👈👈سیب زمینی کوچک و گوجه کوچک در حد کم و رب گوجه در حد یک قاشق غذاخوری سرخالی اختیاری هست حتما روده میگو رو که در کمر میگو هست خارج کن که بو بده نده ، میگو تازه باشه ، سبزی رو خوب تفت بده ، میگو رو زیاد حرارت نده که سفت میشه ولی بوی آن رو خوب بگیر 👈👈در هاون سیر تازه و فلفل تازه بکوب و زردچوبه بزن که غوغا میکنه و اثری از بوی میگو نمی مونه اینو هم بگم میگو تازه اصلا بوی بد نداره ولی دریا میده اجازه بده قلیه مثله قرمه سبزی جا بیفته بعد ۴۰ دقیقه آخر میگو سرخ شده را اضافه کن شنبلیله خشک عطر بیشتری داره یک قاشق غذاخوری با پودر تخم گشنیز در روغنی که ازروی قلیه برداشتی در تابه تفت بده فقط در حد یه حرارت کوچولو چون میسوزه به قلیه در ۱۰ دقیقه آخر اضافه کن که غوغا میکنه قلیه#قلیه_میگو#قلیهمیگو#قلیه_میگو_بوشهری#قلیه_میگو_جنوبی#قلیه_خوزستانی#قلیه_میگو_خوشمزه#قلیه_میگو_بینظیر#آشپزی#غذای_جنوبی#آسپژی_ساده#غذای_ایرانی#غذای_سنتی#آشپزی_خاص#غذای_لاکچری#غذای_مجلسی#زندگی_سالم #غذای_متفاوت#غذای_ایران
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/13 منتشر شده است.
1,249 بـار بازدید شده
... بیشتر