Blueberry Jam| how to make a wonderful blueberry jam| مربای بلوبری خوشمزه و خوش رنگ

As a cherry
As a cherry
684 بار بازدید - 2 سال پیش - Put the blueberries and sugar
Put the blueberries and sugar in a large heavy-based saucepan over a medium heat. Crush the blueberries a little with a potato masher. Bring to the boil, then reduce to a simmer and cook for 20 mins. Skim off any scum that has formed on the top with a spoon and discard.

طرز تهیه مربای بلوبری نیز تا حد زیادی مشابه دستورپخت مربای آلبالو و نیز مربای تمشک است
بلوبری را با آب و شکر مخلوط کنید و در روی حرارت بالا قرار دهید تا زمانی که بجوشد و بپزد،تعدادی از بلوبری ها را له کنید و صبر کنید تا بجوشد. حالا شعله رو کم کنید. تا زمانی که غلظت مربای بلوبری به حد دلخواهتان برسد.(حدود 20 دقیقه) بعد مربا را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا سرد شود وقتی کاملا مربا سرد شد، مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم شما آماده است آن را داخل شیشه هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید.

در ظرفی آب جوش بریزید و شیشه ها را درون آن قرار دهید تا جایی که آب از شیشه ها بالاتر باشد حرارت را روشن کنید بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد سپس شیشه ها را بیرون آورید اجازه دهید تا خنک شوند و در یخچال نگه داری کنید و از خوردن مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/09 منتشر شده است.
684 بـار بازدید شده
... بیشتر