راز و رمز تهیه مربای کامکوات حرفه ای به روش مامانم : نکات دقیق پخت مربا کامکوات مجلسی، نرم و خوش طعم
1.7 هزار بار بازدید -
7 ماه پیش
-
مربای کامکوات یکی از خوشمزه
مربای کامکوات یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. اگر برای صبحانه دنبال مربایی متنوع و خوشمزه هستین پیشنهاد می کنم این مربا خوشمزه و مجلسی را حتما درست کنید.این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوانید سرو کنید. و همچنین میتوانید در تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید و لذت ببرین.
کامکوات یکی از میوه های شمال ایران می باشد که در دسته بندی مرکبات قرار می گیرد و آن را با پوست میتوانید میل کنید. این میوه در فصل زمستان و بهار در بازار موجود است . این میوه به نام پرتقال زینتی و یا پرتقالهای مینیاتوری هم شناخته میشود.
مواد لازم مربا کامکوات:
کامکوات: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
آب: حدود ۴ لیوان
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان دلخواه
طرز تهیه مربای کامکوات:
در شروع کار کامکواتها را شسته و آنها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم. سپس هسته درون آن را خارج میکنیم تا مربا تلخ نشود. یک قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی آب به جوش آمد، کامکواتها را درون آن میریزیم.
. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کامکوات ها را از درون آب خارج میکنیم تا تلخی پوست کامکواتها گرفته شود.
برای پخت مربای کامکوات نیازی نیست چند بار آن را بخوشانیم، یک بار کافی است.
در ادامه دوباره داخل قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، به جوش آمد کامکوات ها را داخل آب ریخته و ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا خوب پخته و نرم شود.
بعد آن وقتی کامکوات نرم شد شکر اضافه میکنیم( از ابتدا شکر نمیریزیم ).
سپس صبر میکنیم تا مربا غلیظ شود ، در انتهای پخت ۱ قاشق آبلیمو و کمی زعفران اضافه میکنیم
بعد از پخت کامل ، صبر میکنیم مربا کامکوات سرد شود و آن را درون ظرفهای شیشهای میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
___________________________________________________________________________
دوستان خوبم کانال آشپزی ما پر از آموزشهای جدید، سریع و خوشمزه هست که با ساده ترین روش توضیح داده شده و تمام هدف ما این هست که همه آموزش ها مختصر و مفید باشه
___________________________________________________________________________
دوستان عزیزم با سابسکرایب و لایک کردن ویدیوهامون به ما انگیزه میدید تا ویدیوهای آشپزی بیشتری تو کانالمون قرار بدیم.
ممنون که این ویدیو رو تماشا کردید
اگر هنوزسابسکرایب نکردی اینجا رو بزن
@ashpazshooo
___________________________________________________________________________
کامکوات یکی از میوه های شمال ایران می باشد که در دسته بندی مرکبات قرار می گیرد و آن را با پوست میتوانید میل کنید. این میوه در فصل زمستان و بهار در بازار موجود است . این میوه به نام پرتقال زینتی و یا پرتقالهای مینیاتوری هم شناخته میشود.
مواد لازم مربا کامکوات:
کامکوات: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
آب: حدود ۴ لیوان
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان دلخواه
طرز تهیه مربای کامکوات:
در شروع کار کامکواتها را شسته و آنها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم. سپس هسته درون آن را خارج میکنیم تا مربا تلخ نشود. یک قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی آب به جوش آمد، کامکواتها را درون آن میریزیم.
. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کامکوات ها را از درون آب خارج میکنیم تا تلخی پوست کامکواتها گرفته شود.
برای پخت مربای کامکوات نیازی نیست چند بار آن را بخوشانیم، یک بار کافی است.
در ادامه دوباره داخل قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، به جوش آمد کامکوات ها را داخل آب ریخته و ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا خوب پخته و نرم شود.
بعد آن وقتی کامکوات نرم شد شکر اضافه میکنیم( از ابتدا شکر نمیریزیم ).
سپس صبر میکنیم تا مربا غلیظ شود ، در انتهای پخت ۱ قاشق آبلیمو و کمی زعفران اضافه میکنیم
بعد از پخت کامل ، صبر میکنیم مربا کامکوات سرد شود و آن را درون ظرفهای شیشهای میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
___________________________________________________________________________
دوستان خوبم کانال آشپزی ما پر از آموزشهای جدید، سریع و خوشمزه هست که با ساده ترین روش توضیح داده شده و تمام هدف ما این هست که همه آموزش ها مختصر و مفید باشه
___________________________________________________________________________
دوستان عزیزم با سابسکرایب و لایک کردن ویدیوهامون به ما انگیزه میدید تا ویدیوهای آشپزی بیشتری تو کانالمون قرار بدیم.
ممنون که این ویدیو رو تماشا کردید
اگر هنوزسابسکرایب نکردی اینجا رو بزن
@ashpazshooo
___________________________________________________________________________
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/19 منتشر شده
است.
1,792
بـار بازدید شده