توي 10 دقيقه رولت اماده كن .دسر هاي خوشمزه ايراني BEST CREAM SWISS ROLL RECIPE./Cake Roll
779 بار بازدید -
3 سال پیش
-
رولت خامهای یک دسر بسیار
رولت خامهای یک دسر بسیار خوشمزه است که بر خلاف ظاهر پیچیده، خیلی سریع و راحت آماده میشود. شما با توجه به ذائقتون میتونید بهراحتی اون رو در طعمهای مختلف با شکل و ظاهر شیک و مجلسی آماده کنید. امروز تو وبلاگ خدمتتون هستیم تا با یک دستور فوق العاده ساده این شیرینی خوشمزهرو بهتون آموزش بدیم.
کیک رولت یا رولت سوئیسی (به انگلیسی Swiss roll) از خانواده کیکهای اسنفجی است که به صورت نازک با قطری دو تا سه سانت پخته میشود. این شیرینی بعد از خنک شدن با مربا، خامه یا کره رومال شده، و رول میشود. بدون شک رولت خامهای یکی از شیرینهایی است که در قاب نوستالژی ما جایگاه ویژهای داره. همیشه توی ویترین قنادیها رولت خامهای در رنگهای مختلف خودنمایی میکنه.
امروز در خدمتتون هستیم تا بهروشی ساده پخت این شیرینی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم.
مواد مورد نیاز جهت تهیه رولت خامه ای:
تخم مرغ خنک : 4
ارد : 85 گرم (1 لیوان )
شکر :70 گرم (نصف لیوان )
شربت بار خنک یا عسل :1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر :1/4 قاشق چایی خوری
وانیل : 1/4 قاشق چایی خوری
نوش جان
Creamy roulette is a very delicious dessert that, despite its complex appearance, is prepared very quickly and easily. Depending on your taste, you can easily prepare it in different flavors with a stylish and elegant shape and appearance. Today we are at your service blog to teach you this delicious dessert with a very simple recipe.
Swiss roll cake is a family of snuff cakes that are baked thinly with a diameter of two to three centimeters. After cooling, the pastry is wrapped in jam, cream or butter, and rolled. Undoubtedly, creamy roulette is one of the sweets that has a special place in our nostalgia frame. Creamy roulette in different colors always shows up in the pastry shop window.
Today we are at your service to teach you how to bake this delicious dessert in a simple way.
Ingredients needed to prepare creamy roulette:
Cool eggs: 4
Flour: 85 g (1 glass)
Sugar: 70 grams (half a glass)
Cool syrup or honey: 1 tbsp
Baking powder: 1/4 teaspoon
Vanilla: 1/4 teaspoon
Enjoy your meal
کیک رولت یا رولت سوئیسی (به انگلیسی Swiss roll) از خانواده کیکهای اسنفجی است که به صورت نازک با قطری دو تا سه سانت پخته میشود. این شیرینی بعد از خنک شدن با مربا، خامه یا کره رومال شده، و رول میشود. بدون شک رولت خامهای یکی از شیرینهایی است که در قاب نوستالژی ما جایگاه ویژهای داره. همیشه توی ویترین قنادیها رولت خامهای در رنگهای مختلف خودنمایی میکنه.
امروز در خدمتتون هستیم تا بهروشی ساده پخت این شیرینی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم.
مواد مورد نیاز جهت تهیه رولت خامه ای:
تخم مرغ خنک : 4
ارد : 85 گرم (1 لیوان )
شکر :70 گرم (نصف لیوان )
شربت بار خنک یا عسل :1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر :1/4 قاشق چایی خوری
وانیل : 1/4 قاشق چایی خوری
نوش جان
Creamy roulette is a very delicious dessert that, despite its complex appearance, is prepared very quickly and easily. Depending on your taste, you can easily prepare it in different flavors with a stylish and elegant shape and appearance. Today we are at your service blog to teach you this delicious dessert with a very simple recipe.
Swiss roll cake is a family of snuff cakes that are baked thinly with a diameter of two to three centimeters. After cooling, the pastry is wrapped in jam, cream or butter, and rolled. Undoubtedly, creamy roulette is one of the sweets that has a special place in our nostalgia frame. Creamy roulette in different colors always shows up in the pastry shop window.
Today we are at your service to teach you how to bake this delicious dessert in a simple way.
Ingredients needed to prepare creamy roulette:
Cool eggs: 4
Flour: 85 g (1 glass)
Sugar: 70 grams (half a glass)
Cool syrup or honey: 1 tbsp
Baking powder: 1/4 teaspoon
Vanilla: 1/4 teaspoon
Enjoy your meal
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/04 منتشر شده
است.
779
بـار بازدید شده