باقالی قاتوق کوک مگ

COOK MAG (کوک مگ)
COOK MAG (کوک مگ)
11.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - چی از درست کردن یه
چی از درست کردن یه غذای شمالی بهتر🤩

برای درست کردن باقالی قاتوق، غذای همه پسند با کوک مگ همراه باشید 😍


داخل روغن ۵ حبه سیر رنده شده سرخ کنید

۲ لیوان پاچه باقالای خیس شده اضافه و ۳ دقیقه تفت بدید

۲ قاشق چایخوری زرچوبه
۲ قاشق چایخوری نمک
نصف چاشق چایخوری فلفل سیاه
اضافه کنید

۲ قاشق غذاخوری شوید اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت بدید

یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید

۱.۵ لیوان آبجوش اضافه کنید و درش ببندید به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه

باقالی که پخت، ۲ عدد تخم مرغ اضافه کنید و درش ببندید تا تخم مرغ بپزه

غلظت باقالی قاتوق کاملا سلیقه ایه

با برنج یا نان میتونید نوش جان کنید

امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید ❤️

نوش جان😍😍

@cook.mag
@cook.mag

کپی ممنوع حتی با ذکر منبع
به کانال آموزش اشپزی ایرانی و غذای ایرانی ما خوش اومدید
دوستای عزیزم با سابیکرایب و لایک کردن ویدیوهامون لطف بزرگی به مامیکنید و به ما انگیزه میدید تا ویدیو های بیشتری توی کانالمون بذاریم.🥰😍🙏
مرسی که این ویدیو رو تماشا کردید
😍👇اگه هنوز سابسکرایب نکردی اینجارو بزن👇
https://www.seevid.ir/c/ECOCOOK1?su...

.

⚠️SUBSCRIBE and ACTIVATE THE NOTIFICATION BELL 🔔 so you don't miss new videos, and if you like the video, don't forget to leave a nice LIKE and share it with your friends. Thank you.

آموزش اشپزی ایرانی غذای ایرانی
#غذا
#کوکو
#مرغ
#اشپزی
#food
#recipe
#chicken
#fastfood
#toast
#chickentoast
#irani
#ایرانی
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/18 منتشر شده است.
11,243 بـار بازدید شده
... بیشتر