«اربا دوشاب»، شیره‌ای با خواص فراوان

ایسنا
ایسنا
131 بار بازدید - 4 سال پیش - «اَربا دوشاب» از فرآوری خرمالوی
«اَربا دوشاب» از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست می‌آید و در گیلان طرفداران زیادی دارد. خرمالوی جنگلی تنها در ماه‌های آبان و آذر وجود دارد و در همین ماه‌هاست که در گیلان، تهیه دوشاب از این میوه انجام می‌شود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده می‌شود. به دلیل ارگانیک بودن خرمالوی جنگلی و خواص آنتی‌اکسیدانی آن، اربا دوشاب نیز از خواص فراوانی برخوردار است.
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/23 منتشر شده است.
131 بـار بازدید شده
... بیشتر