استانبولی پلو با این روش غیرممکنه شفته بشه /غذای سنتی ایرانی

Cook with shiva
Cook with shiva
46.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - اموزش انواع غذاهای ایرانی ،
اموزش انواع غذاهای ایرانی ، طرز تهیه استانبولی پلو غذای سنتی ایرانی ،  
حتما براتون پیش اومده که استانبولی پلو شما شفته بشه ، با این روش استانبولی پلو شما به هیچ عنوان شفته نمیشه و‌ کاملا دون و یکدست میشه
👈اول سه پیمانه برنج رو با کمی آب و یک ق چ نمک یک ساعت خیس میکنیم  
👈داخل تابه دوتا پیاز درشت نگینی رو با دو قاشق مخلوط روغن و کره تفت میدیم
👈یک ق چ زردچوبه ، نصف ق چ فلفل سیاه ، نصف ق چ زیره رو اضافه و تفت میدیم
👈۴۰۰گرم گوجه پوست گرفته و خرد شده رو اضافه و میذاریم تا نرم بشن
👈یک ق س رب گوجه اضافه و تفت میدیم  
👈یک و نیم ق چ نمک اضافه میکنیم
👈۳۰۰ گرم سیب زمینی نگینی نسبتا درشت رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم
👈آب برنج رو خالی و با ‌دو ق غ کره و روغن و کمی نمک حدود پنج دقیقه  ابتدا با حرارت زیاد که برنج گرم بشه سپس با حرارت متوسط تفت میدیم
👈برای سه پیمانه برنج دو نیم پیمانه آبجوش اضافه میکنیم
👈مواد تفت داده شده رو اضافه و مخلوط میکنیم و با در باز میذاریم آبش جمع بشه فقط دو سه بار برنج رو با قاشق چوبی  زیر و‌رو میکنیم
👈نمک غذا رو میچشیم و آندازه میکنیم
👈وقتی آبش کشید درش رو میذاریم و با حرارت خیلی کم میذاریم دم بکشه در حین دم کشیدن یکبار برنج رو به ارومی هم میزنیم



#غذای_ایرانی #غذای_آسان #استانبولی #استانبولی_پلو #غذای_سنتی #غذای_اصیل #غذاهای_خوشمزه #غذای_خوشمزه #غذای_سالم  #غذای_افغانی #غذای_ایرانی_راز_های_آشپزی #خوشمزهای_خونگی_شیوا #اشپزی_با_شیوا
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/09 منتشر شده است.
46,758 بـار بازدید شده
... بیشتر