طرز تهیه کباب مرغ سوخاری - کباب مرغ با آرد سوخاری - دستور پخت کباب مرغ سوخاری - جوجه کباب سوخاری

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
3.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - “جوجه سوخاری” یکی از غذاهای
“جوجه سوخاری” یکی از غذاهای بین المللی است که تقریبا در همه جای دنیا طرفداران خود را دارد.طرز تهیه این غذای لذیذ را در کانال ایستگاه شکموها ببینید.
کباب مرغ سوخاری یا جوجه کباب سوخاری غذایی بسیار خوش طعم و فوق العاده برای موقعیت هایی است که هوس جوجه کباب کرده اید و به آتش و زغال دسترسی ندارید. با این غذا هم مرغ سوخاری دارید و هم جوجه کباب! یک تیر و دو نشان. این غذا به فر هم نیازی ندارد. فقط با چند تا سیخ چوبی و مقداری روغن به خوبی پخته می شود و حسابی خوش حالتان می کند.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋


یاران مهربان سلام
میخوایم یه سوخاری متفاوت و با هم تجربه کنیم
اونم با جوجه کباب که یه طعم و عطر واقعا بینظیری داره و قبل هر کاری میریم سراغ مرینت کردن جوجه
برای شروع فقط پوست سبز یه لیموترش تازه رو رنده ریز میکنیم که عطر فوق العاده ش بوی زهم مرغ و میگیره

و بعد آب همون لیمو ترشم میگیریم
نمک ، پاپریکا، ادویه تندوری، پودر سیر و پیاز و پولبیبرم بهش اضافه میکنیم
اینم از زعفرون دم کرده که میریزیم داخل کاسه و همه رو با هم مخلوط میکنیم تا یه سس معطر بدست بیاریم
اینم از رون خرد شده با استخون که شما در صورت تمایل می تونید از سینه یا فیله مرغ استفاده کنید
ولی لطافت رون بعد کباب شدن و سوخاری کردن یه چیزه دیگه ست
حالا مرغ با سس مخلوط و ورز میدیم تا قشنگ به چاشنی ها آغشته بشه
خب یه پیاز و خلال کردیم و به مرغا اضافه میکنیم و خوب چنگ میزنیم تا آب بندازه و نرم بشه و با هم مخلوط ش میکنیم به این صورت
روی ظرف و سلفون می کشیم و یه نصف روز میره تو یخچال تا قشنگ مزه دار بشه
بریم که جوجه های سیخ زده رو کباب کنیم

خب  اینم از جوجه های طلایی و کباب شده مون و تا سرد نشده  با مواد سوخاری پوشش ش میدیم
ارد گندم داریم
که برای مزه دار کردنش  پاپریکا، نمک ، آویشن، جوزهندی و پودر سیر و پیاز در نظر گرفتیم
به تعداد لازم تخم مرغ
پودر سوخاری پانکو
اول از همه
ادویه هامون و با آرد گندم مخلوط میکنیم
حالا تخم مرغا رو به اندازه ای میزنیم که از حالت لختگی دربیاید

اینم از جوجه های کباب شده که هنوز گرمه و سطح روش مرطوب

اول همه جاش و به آرد مزه دار شده آغشته میکنیم  
بعد میره توتخم مرغ
در آخرم همه جاش و اساسی با پودر پانکو پوشش میدیم
و به این شکل همه رو آماده میکنیم
و در نهایت یکی دو ساعت زمان میدیم تا پودر سوخاری قشنگ بچسبه به جوجه کباب تا موقع سرخ شدن ازش جدا نشه
داخل یه قابلمه کوچیک و گود و داغ به اندازه کافی روغن میریزیم و همینکه به دمای مناسب رسید با شعله متوسط و یکنواخت جوجه های سوخاری شده مون و سوخاری میکنیم
چون جوجه ها پخته ست همینکه سطح روش برشته و طلایی بشه کافیه
روغن و به اندازه ای بریزید که سوخاری هامون داخلش غوطه ور باشه
همینکه رنگ انداخت و طلایی و برشته شد از روغن خارج و روی دستمال حوله ای میذاریم تا روغن اضافه ش گرفته بشه

اینم از دلبرکای خوشمزه مون

حالا خلال سیب زمینی نیم پز شده مون رو که با پودر سوخاری کاور کردیم داخل روغن سرخ میکنیم تا برشته و کریسپی بشه

اینم یه مقدار قارچ که واسه حسن ختام سوخاری ش  میکنیم

امیدوارم با این رسپی تهیه و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی
#جوجه_کباب_سوخاری
#طرز_تهیه_کباب_مرغ_سوخاری
#FriedChickenKebab
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/13 منتشر شده است.
3,991 بـار بازدید شده
... بیشتر