آموزش کباب برگ اسرار سیخ گرفتن و طریقه نرم شدن گوشت به همراه سس شاندیزی
966 بار بازدید -
3 سال پیش
-
برای داشتن یه کباب برگ
برای داشتن یه کباب برگ رستورانی نرم و خوشمزه با سس شاندیزی احتیاج داریم به :
یک عدد راسته گوسفندی
یک عدد پیاز بزرگ
فلفل سیاه و پاپریکا
ابلیمو
زیره
زعفران دم کرده
روغن زیتون
نمک و کره
#کباب_برگ#کباب #سیخ کشیدن کباب
یک عدد راسته گوسفندی
یک عدد پیاز بزرگ
فلفل سیاه و پاپریکا
ابلیمو
زیره
زعفران دم کرده
روغن زیتون
نمک و کره
#کباب_برگ#کباب #سیخ کشیدن کباب
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/16 منتشر شده
است.
966
بـار بازدید شده