Best Lebanese Felafel طرز تهیه فلافل اصیل و فوت و فنهای آن،فلافل دستوری ساده وگیاهی با نیلوفر ایرانی

18.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام و صد سلام دوستان
سلام و صد سلام دوستان و مرسی از اینکه بیننده  کانال مهارتهای آشپزی با نیلوفر هستید

در این ویدئو آموزش فلافل لبنانی با بهترین دستور و روش پخت را بیننده هستید   این فلافل بسیار ترد و بسیار خوشمزه  است
تصویر لپه باقالی  روی لینک کیلک کنید
https://www.amazon.co.uk/Hodmedods-Or...


مواد لازم
نخود خام 150 گرم
نخود را برای 30 ساعت حتما با آب سرد خیس کنید و حداقل 3 بار آب آنرا تعویض کنید
لپه باقالی 120 گرم  
لپه باقالی را برای مدت 4 ساعت  با آب سرد خیس کنید و 3 بار آب ان را تعویض کنید  
گشنیز یک مشت فقط قسمت برگ ها و ساقه های بسیار جوان
جعفری فقط  2 شاخه قسمت برگ ها
پیاز 1.5 عدد متوسط ( منظور از متوسط به اندازه توپ تنیس ) باشد
سیر 4 -3  حبه درشت
ادویه ها
کیومن یا زیره سبز 1 قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان نیاز
فلفل قرمز تند 1/3 قاشق چایخوری
پودر کاری 1/2 قاشق چایخوری
پودر گشنیز یک قاشق  غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/3 قاشق چایخوری  حتما باید باشد
سس تهینی یا ارده
تهینی 1 قاشق غذاخوری
آب 1 لیموی تازه  
ماست 2-3 قاشق غذاخوری
در صورت سفت بودن سس کمی آب ماست یا آب اضافه کنید
همه مواد را در کاسه با هم مخلوط کنید سس آماده است


English


ingredients
Raw chickpeas  150 g
* Be sure to soak the chickpeas in cold water for 30 hours and change the water at least 3 times
Broad beans  120 g
* Soak the broad beans in cold water for 4 hours and change the water 3 times
Coriander is a handful only  very young leaves and stems
Parsley  2 stems  Only the leaves
1.5  medium size of onions ( size of a tennis ball)
Garlic  cloves 3-4 large
Spices
Cumin or cumin 1 tsp
Garam masala 1 tsp
Salt as needed
Hot red chilli 1/3 teaspoon
Curry powder 1/2 teaspoon
1 tablespoon of coriander powder
Black pepper powder 1/3 teaspoon
Baking soda should be 1/3 teaspoon
Tahini  sauce
Tahini 1 tbsp full
Juice of 1 fresh lemon
Yoghurt   2-3 tablespoons
If the sauce is thick, add a little yoghurt or water
mix together tahini, lemon juice and yoghurt  and serve


Arabic


المقادیر
حمص نيئ 150 جم
* احرصي على نقع الحمص في الماء البارد لمدة 30 ساعة وتغيير الماء 3 مرات على الأقل
الفول 120 جم
* تنقع الفول في ماء بارد لمدة 4 ساعات وتغيير الماء 3 مرات
الكزبرة عبارة عن حفنة من الأوراق والسيقان الصغيرة جدًا
البقدونس 2 ينبع فقط الأوراق
1.5 بصل متوسط الحجم (حجم كرة التنس)
4-5 فصوص ثوم كبيرة
بهارات
كمون أو كمون 1 ملعقة صغيرة
جارام ماسالا 1 ملعقة صغيرة
ملح حسب الحاجة
1/3 ملعقة صغيرة فلفل أحمر حار
مسحوق كاري 1/2 ملعقة صغيرة
1 ملعقة كبيرة من مسحوق الكزبرة
1/3 ملعقة صغيرة من مسحوق الفلفل الأسود
يجب أن تكون صودا الخبز 1/3 ملعقة صغيرة
صلصة طحينة
طحينة 1 ملعقة كبيرة ممتلئة
عصير 1 ليمون طازج
زبادي 2-3 ملاعق كبيرة
إذا كانت الصلصة كثيفة ، أضيفي القليل من اللبن أو الماء
اخلطي الطحينة وعصير الليمون واللبن وقدميها


Azerbijani


maddələr
Çiy noxud 150 q
* Noxudları soyuq suda 30 saat saxlayın və suyunu ən azı 3 dəfə dəyişdirdiyinizə əmin olun
Geniş lobya 120 g
* Geniş fasulyəni 4 saat soyuq suda saxlayın və suyu 3 dəfə dəyişdirin
Kişniş bir ovuc yalnız çox gənc yarpaq və gövdəsidir
Cəfəri 2 gövdəsi Yalnız yarpaqları
1.5 orta ölçülü soğan (bir tennis topu ölçüsü)
4-5 böyük sarımsaq
Ədviyyatlar
Zirə və ya kimyon 1 çay qaşığı
Garam masala 1 çay qaşığı
Lazım olduqda duz
İsti qırmızı biber 1/3 çay qaşığı
Kori tozu 1/2 çay qaşığı
1 xörək qaşığı keşniş tozu
Qara bibər tozu 1/3 çay qaşığı
Yemək soda 1/3 çay qaşığı olmalıdır
Tahini sousu
Tahini 1 xörək qaşığı doludur
1 təzə limonun suyu
Qatıq 2-3 xörək qaşığı
Sos qalındırsa, bir az qatıq və ya su əlavə edin
Tahini, limon suyu və qatığı qarışdırın və süfrəyə verin


Chinese


配料
生鹰嘴豆150克
*确保将鹰嘴豆浸泡在冷水中30小时,并至少换水3次
蚕豆120克
*将蚕豆在冷水中浸泡4小时,然后换水3次
香菜只有极少量的幼叶和茎
欧芹2茎只有叶子
1.5个中等大小的洋葱(一个网球的大小)
蒜瓣4-5大
香料
小茴香或小茴香1茶匙
Garam Masala 1茶匙
根据需要加盐
红辣椒1/3茶匙
咖喱粉1/2茶匙
1汤匙香菜粉
黑胡椒粉1/3茶匙
小苏打应该是1/3茶匙
芝麻酱
芝麻酱1汤匙装满
1个新鲜柠檬汁
酸奶2-3汤匙
如果酱很浓,加一点酸奶或水
将芝麻酱,柠檬汁和酸奶混合在一起,即可食用








#فلافل لبنانی
#طرز تهیه فلافل
Lebenese Felafel
#فلافل جنوب
#آشپزی
Iranian fast food
#غذای  گیاهی
#vegetarian
#غذای گیاهخواران
#The Best Lebanese Felafel
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/18 منتشر شده است.
18,733 بـار بازدید شده
... بیشتر