آموزش ته چین گوشت و بادمجان،طرز تهیه ته چین مجلسی و خوشمزه،آموزش آشپزی ایرانی
764 بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام به همه دوستان عزیزم
سلام به همه دوستان عزیزم ،توی این ویدیو طرز پخت یه غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه،ته چین گوشت و بادمجان رو آموزش دادم.
تهچین ها غذاهای خوشمزه ای هستند و انواع زیادی دارند و به خاطر دیزاین زیبایی که دارند مناسب مجالس و میهمانی ها هستند.توی این ویدیو آموزش ته چین گوشت و بادمجان رو می بینید که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید و از طعمش لذت ببرید❤
مواد لازم برای ته چین گوشت و بادمجان :
برنج : ۴ پیمانه
گوشت : ۴۰۰ گرم
بادمجان : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه : نصف پیمانه
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
ماست چکیده : ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : یک فنجان
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
ادویه جات : شامل نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین به میزان لازم
#تهچین
#تهچین_گوشت_و_بادمجان
#تهچین_مجلسی
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/12 منتشر شده
است.
764
بـار بازدید شده