راز تهیه شیرینی لاکچری ناپلئونی لذیذ و خوشمزه منحصر به فرد سریع و آسان

FERI FOOD
FERI FOOD
11 هزار بار بازدید - 7 ماه پیش - طرز تهیه شیرینی لاکچری ناپلئونی
طرز تهیه شیرینی لاکچری ناپلئونی لذیذ و خوشمزه منحصر به فرد سریع و آسان با روش خانگی خوشمزه Your LIKE, SUBSCRIBE and COMMENT would be appreciated. 🔥🔥 از لایک ، سابسکراب و کامنت های زیباتون پیشاپیش سپاسگزاریم 🔥🔥    / @ferifood   #feri food #فری فود #کیک و شیرینی# انواع غذا ها #مربا و ترشی مواد لازم شیرینی ناپلئونی ١- خامه قنادی ٢- خمیر هزارلا طرز تهیه و پخت شیرینی ناپلئونی ابتدا خامه قنادی به همراه خمیر هزارلا را ۲ الی ۳ ساعت قبل از شروع پخت از فریزر خارج می‌کنیم در بهترین وضعیت تولید می‌بایست خمیر هزارلا یک روز قبل از فریزر به یخچال منتقل شود و بعد از آن استفاده گردد برای شروع کار خامه قنادی را در مخلوط کن ریخته و آن را کاملاً منسجم و حجیم می‌کنیم و در یخچال می‌گذاریم آنگاه خمیر هزارلا را روی میز پهن کرده و دور تا دور آن را به اندازه یک باریکه کات می‌کنیم همین کات‌های اضافی را ریز ریز کرده و به همراه قطعات آماده شده در اطراف سینی فر قرار می‌دهیم تا بتوانیم برای تزیین از آن استفاده کنیم حال قطعات برش خورده را چنگال روی سطح آنها می‌زنیم که تبادل حرارتی صورت گیرد و داخل سینی کاغذ روغنی کشیده و داخل فر از یک ساعت قبل روشن شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد و زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با کنترل نظارتی سطح خمیرها تا زمان برشته شدن آنها در فر قرار می‌دهیم آنگاه خمیرها را از فر خارج و بعد از سرد شدن با چاقو آنها را به راحتی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و و روی آنها خامه کشی کرده و سطح‌ها را به سلیقه تا سه سطح آنها را روی هم قرار می‌دهیم دو عدد از قطعات آماده شده را در ظرفی خرد می‌کنیم تا برای تزیین روی ناپلئونی استفاده گردد می‌توان برای زیبایی بیشتر دیواره‌ها را نیز به این پودر آغشته کنید در پایان روی ناپلونی پودر قند الک می‌کنیم و با پودر پسته تزیین می‌نماییم در پایان ویدیو را چندین بار مشاهده کنید تا به جزئیات کار قبل از اجرای پخت ناپلئونی کاملاً مسلط شوید Necessary ingredients for Napoleon pastry 1- Confectionery cream 2- Hazarla paste How to prepare and bake Napoleon cookies First, we remove the pastry cream together with the hazarla dough from the freezer 2-3 hours before the start of cooking In the best state of production, the hazarla dough should be transferred from the freezer to the refrigerator one day before it is used To start the work, pour the pastry cream in the mixer and make it completely consistent and voluminous and put it in the refrigerator. Then we spread the hazarla dough on the table and cut it all around to the size of a strip. We chop these extra cuts and place them around the oven tray along with the prepared pieces. To be able to use it for decoration, we put the cut pieces on their surface with a fork so that heat exchange takes place, and put them in a greased paper tray and put them in the oven, which has been turned on for an hour at 180 degrees Celsius, for 10 to 15 minutes with Supervisory control of the level of the doughs, we place them in the oven until they are roasted Then take the dough out of the oven and after it cools, we divide it into two parts easily with a knife, and spread cream on them and stack the surfaces according to taste up to three levels. We grind it in a container to be used to decorate the napoleoni. You can also coat the walls with this powder for more beauty. At the end, we sift powdered sugar on the napoleoni and decorate it with pistachio powder. At the end, watch the video several times to see the details of the previous work. Master the execution of Napoleonic coo
7 ماه پیش در تاریخ 1402/11/29 منتشر شده است.
11,054 بـار بازدید شده
... بیشتر