طرز تهیه ته چین مرغ اصیل ایرانی خوشمزه با تمامی فوت و فن های آن

ashpaziasan
ashpaziasan
217 بار بازدید - 4 سال پیش - فقط در یک دقیقه غذای
فقط در یک دقیقه غذای مورد علاقه ی خود را یاد بگیرید. آشپزی آسان در یک دقیقه طرز تهیه: ابتدا با کمی روغن پیاز را تفت داده بعد از کمی سبک شدن، مرغ را اضافه کرده تفت می دهیم حال زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل سیاه و دو عدد چوب دارچین را اضافه می کنیم زمان پخت تقریبی مرغ یک ساعت با شعله کم تا حدی که نصف لیوان آب مرغ باقی بماند. بعد سرد شدن آب را جدا کرده و مرغ ها را به اندازه کوچک تکه تکه می کنیم. زرشک را با کمی کره روی شعله ملایم برای دو دقیقه تفت می دهیم. برنج را داخل آب جوش به همراه دو قاشق نمک ریخته و بصورت دانه شمار آبکش می کنیم کنار گذاشته تا خنک شود. تخم مرغ ها را همزده روغن، ماست و زعفران را به آن اضافه و مخلوط می کنیم برنج را به مخلوط فوق اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم. داخل قابلمه نچسب کمی روغن ریخته و دور آن را کامل آغشته به روغن می کنیم. نصف مخلوط برنج را اضافه کرده با قاشق برنج را صاف و کمی فشار می دهیم مرغ ها و نصف زرشک را اضافه می کنیم بقیه برنج را داخل قابلمه ریخته نصف استکان آب مرغ را اضافه کرده، ته چین را دم می کنیم بعد از ۶۰-۴۰ دقیقه ته چین آماده است. در آخر ته چین را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین و سرو کنید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/12 منتشر شده است.
217 بـار بازدید شده
... بیشتر