طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی: آموزش لوبیا پلو زعفرانی با فرزانه پناهی

farzane panahi
farzane panahi
368 بار بازدید - 8 ماه پیش - سلام به دوستای قشنگم براتون
سلام به دوستای قشنگم براتون آموزش لوبیا پلو خوشمزه ومجلسی که یکبار با این دستور امتحان کنی عاشقش میشه مواد لازم برای ۶ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله میتونید از راسته سردست مغز ران ۳۰۰ گرم که بصورت ریز خرد کرده لوبیا سبز پاک کرده ۶۰۰ گرم رب ۳ قاشق غذاخوری پوره رنده شده گوجه فرنگی در صورت دلخواه ۴ عدد پیاز دو عدد بزرگ کره ۱۰۰ گرم یا روغن حیوانی که هردو تا عطر خوبی به برنج میده زعفران به مقدار لازم برنج ۴ پیمانه نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم ادویه پلویی شامل هل ودارچین وپودر گل محمدی به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا لوبیا سبز شسته شده را پاک کرده وخرد کرده به اندازه متوسط نه درشت نه ریز متوسط میتونیم از لوبیا سبز فریزری استفاده کرد یا لوبیاسبز تازه به دومدل میشود لوبیا سبز رامیشه بلانچ کرد داخل آبجوش بعد از یک دقیقه داخل آب سرد یا لوبیا سبز را داخل روغن کمی تفت داده ابتداکوشت را تفت داده با کمی روغن وصبر میکنیم یک طرف کوشت تعغیر رنگ داد طرف دیگر راتفت داده کمی فلفل وزردچوبه ریخته وتفت داده مقداری آبجوش ریخته ومیگذاریم تقریبا نیم پز شود بعد در تابه ای پیاز رانگینی کرده وروغن کمی ریخته وزردچوبه ونمک وتفت میدهیم تا کمی سرخ شود بعد لوبیا سبز را توش ریخته کمی تفت داده وبعد رب را ریخته تفت داده وپوره گوجه را ریخته زعفران وادویه را ریخته وکوشت نیم پز را ریخته وکره ودرش را میگذاریم تا پخته شود بعد برنج را آبکش کرده وطبق فیلم برنج بعد مواد وادویه پلویی وزعفران تا آخر وکره روش ریخته وچند تا سوراخ کرده که بخار خارج بشه بمدت پنج دقیقه با حرارت متوسط وبعد حرارت را کم کرده بمدت ۱۵ دقیقه تا برنج دم بکشه حتما درست کنید بسیار خوشمزه میشه دوستون دارم خیلی زیاد #آشپزی #اشپزی #لوبیاپلو
8 ماه پیش در تاریخ 1402/10/30 منتشر شده است.
368 بـار بازدید شده
... بیشتر