Golden Syrup Cake to Impress with this Ramadan! / طرز پخت بهترین کیک شربتی برای افطاری شما

Chef Patris
Chef Patris
5.9 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - ▁ ▂ ▃ ▄ ▅
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁ طرز تهیه شربت ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁
۱ـ لازم نیست که غلیظ باشد. آب، شکر، گلاب و هل را ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد و بعد زعفران را اضافه کنید و ۵ دقیقه بگذارید بجوشد.
بعد از آمده شدن شربت، در جاه خنک بگذارید تا سرد شود.

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁ طرز تهیه کیک شربتی ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁
زمان پخت و تهیه ۴۰ دقیقه
۱ـ داش را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.
۲ـ روغن ( جامد یا مایع ) و شکر را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود طوری که کرمی شود و شکر در روغن حل شود.
۳ـ سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن ﴿ میگسر ﴾ به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره هر تخم مرغ را که اضافه میکنید حدودا ۲ دقیقه هم بزنید ).
۴ـ هم زدن تخم مرغ خیلی مهمه باید خوب کف کنند کف ها خلا های هوا هستند که باعث پف کردن کیک میشوند.
۵ـ ماست و هل را اضافه کنید (حتما شیرین باشد) و خوب هم بزنید.
۶ـ آرد را با بیکینگ پودر را از جالی تیرکرده (دو بار از جالی کنید، علت از تیر کردن از جالی به خاطر این است که باعث بهتر پف کردن کیک و آرد یک دست میشود و کمتر گلوله میشود، و آرد را در سه مرحله اضافه کرده ) و ( در این مرحله از لیسک استفاده کرده و خوب مخلوط کنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میباشد ).
۷ـ داخل قالب را کاغذ روغنی انداخته و آن را با دیوار های قالب خوب با روغن چرب کنید.
۸ـ حالا که داش گرم شده و قالب را در داش به مدت ۲۰ ۴۰ دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سخت است و باید با قاشق داخل قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش را صاف کنید. خودش داخل داش درست میشود ).
۹ـ مهم است که داش را با دمای ۱۸۰ درجه حتما ۱۵ دقیقه زودتر داغ شود، بیشتر از ۱۵ دقیقه کیفیت کیک خراب میشود چون داش داغ هست و رو کیک سریع میبندد و داخلش خمیری میشود. و زودتر از ۲۰ دقیقه در داش را باز نکنید چون پف کیک میشیند ولی متناسب با نوع داش ممکنه تا ۵۰ دقیقه هم پخت کیک طول بکشد.
۱۰ـ از چاقو برای تست پخت کیک استفاده کرده اگر به چاقو نچسبید کیک پخته هست.
۱۱ـ در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشند ( خیلی مهم است ). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب شود.
۱۲ـ برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب شربط به کیک جذب شود.
۱۳ـ در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁
Follow us on Facebook:
https://www.facebook.com/chefpatris/?...


▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁
After subscribing to my channel, if you click the bell mark, you can receive new video notifications.
I would be grateful if I could get thumbs up!

SUBSCRIBE→https://bit.ly/2Su9bL7


▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▁
Thanks for the music producer
Song: "Ikson - Last Summer [Future Bass]"
Music promoted by BreakingCopyright: http://bit.ly/Ikson-LastSummer


#Cake #SyrupCake
#کیک شربتی
#Ramadan
#رمظان
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/13 منتشر شده است.
5,972 بـار بازدید شده
... بیشتر