خوشمزه ترین باسلوق بازاری شب چله رو با این دستور بپز.
145 بار بازدید -
10 ماه پیش
-
همیشه فوت و فن ها
همیشه فوت و فن ها هست که دستور پخت هارو باهم متفاوت میکنه تو این ویدیو هر نکته ای که لازمه برای پخت باسلوق یا همون راحل الحلقوم بلد باشیدو بهتون یاد دادم بپزید و تو مهمانی شب یلدا کنار عزیزانتون لذت ببرید🥰
مواد لازم:
نشاسته گل ۱۳۵گرم
آب ۳۷۰ گرم
شکر ۲۰۰گرم
گلوکز مایع ۸۰ گرم
ژلاتین ۶گرم
روغن دوقاشق غذاخوری
گلاب ۵۰گرم
پودر نارگیل و گردو به میزان نیاز
مواد لازم:
نشاسته گل ۱۳۵گرم
آب ۳۷۰ گرم
شکر ۲۰۰گرم
گلوکز مایع ۸۰ گرم
ژلاتین ۶گرم
روغن دوقاشق غذاخوری
گلاب ۵۰گرم
پودر نارگیل و گردو به میزان نیاز
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/15 منتشر شده
است.
145
بـار بازدید شده