خوشمزه ترین باسلوق بازاری شب چله رو با این دستور بپز.

soheyla shahraki
soheyla shahraki
145 بار بازدید - 10 ماه پیش - همیشه فوت و فن ها
همیشه فوت و فن ها هست که دستور پخت هارو باهم متفاوت میکنه تو این ویدیو هر نکته ای که لازمه برای پخت باسلوق یا همون راحل الحلقوم  بلد باشیدو بهتون یاد دادم بپزید و تو مهمانی شب یلدا کنار عزیزانتون لذت ببرید🥰

مواد لازم:
نشاسته گل ۱۳۵گرم
آب ۳۷۰ گرم
شکر ۲۰۰گرم
گلوکز مایع ۸۰ گرم
ژلاتین ۶گرم
روغن دوقاشق غذاخوری
گلاب ۵۰گرم
پودر نارگیل و گردو به میزان نیاز
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/15 منتشر شده است.
145 بـار بازدید شده
... بیشتر