کباب شتر : چگونه کباب شتر درست کنیم

SkillDad
SkillDad
806 بار بازدید - 5 ساعت پیش - کباب شتر : چگونه کباب
کباب شتر : چگونه کباب شتر درست کنیم تهیه کباب شتر برای 4 نفر مواد تقریبا لازم 😂 1- 800 گرم گوشت شت که بهتره فیله یا راسته یا مغز ران شتر باشه و حداقل یک روز فریز شده باشه تا کباب نرم بشه 2 - 8 عدد گوجه 3 - نمک 4 - فلفل سیاه 5 - 200 گرم دنبه ی بره وسایل : - چاقو و چاقو تیز کن - تخته گوشت - هشت عدد سیخ نازک - دو عدد سیخ پهن - منقل - آتش زنه - کبریت و .. برای تهیه کباب شتر ابتدا باید با یک چاقوی تیز قسمتهای سفید رنگ گوشت را که معمولا گیسی یا دمار گفته میشه از اون جدا کنیم . نحوه تشخیص اونه از چزبی اینه که اونها چرب نیستند و خیلی بافت محکمی دارند و اگر به همراه گوشت کباب بشن خیلی سفت میشن . بعد سعی میکنیم گوشت را به 64 قطعه مساوی در بیاوریم و به اندازه 24 عدد قطعه چربی آماده کرده و به هر سیخ مطابق فیلم 8 عدد گوشت و سه عدد چربی میزنیم و سعی میکنیم چربیها بین گوشتها قرار نگیرند و الگوی یکسانی نداشته باشند مثلا این سه چربی را در محل اول و چهارم و هشتم در سیخ اول و در سیخ دوم در محل 2 و 5 و 7 و در سیخ سوم .... و دلیل اینکار اینه که این چربیها به همه گوشتهای سیخ کناری هم چربی بهند و سعی میکنیم بالای سیخها به اندازه ی چهار انگشت جای خالی بماند نه کمتر نه بیشتر که نه سیخ دایما از روی لبه منقل بیوفتد ( در حالت کوتاه تر انتخاب کردن این فاصله ) نه این که دسته ( فاصله باقیمانده ته سیخ ) کوتاه شود که این باعث می شود جایی که با آن میخواهیم دایما سیخها را بچرخانیم خیلی داغ شود و دست بسوزد . بعد این که هشت سیخ گوشت آماده شد قسمت سفید گوجه را با چاقوی میوه خوری در میاوریم و روی هر گوجه که بهتر است اندازه ایی حدود تخم مرغ داشته باشند سه شیار طولی ایجاد می کنیم که بعد از پخته شدن پوست آن به راحتی جدا گردد . و در آخر در صورتی که آتش آماده است و کاملا سرخ شده اقدام به زدن نمک ئو فلفل می کنیم . در حقیقت بهتر است نمک را در آخرین مرحله قبل از گذاشتن روی منقل اضافه کنیم تا سفت نشود چون نمک گوشت خام را بشدت سفت می کند به اندازه ی لازم فلفل هم اضافه و سیخها را روی منقل می گذاریم در این آموزش بدلیل اینکه در محل کباب کردن گوشت آلودگی صوتی زیادی از کولرهای پشت بام بود فیلم نگرفتم ولی قبلا یک آموزش که لینک اونرو این زیر میذارم 👇 برای پخت کباب بوقلمون دارم اگه دوست دارین کباب کردنش مشابه اون هست ببینید : کباب کردن بوقلمون :    • کباب بوقلمون : چگونه کباب بوقلمون درس...   گوشت شتر یکم بعد از پخته شدن تیره میشه که طبیعیه ولی دنبه ها کاملا طلایی و زیبا میشن و گوجه ها هم کمی از سیخ جدا میشن و قابل چرخش میشن . ضمن کباب کردن مطابق آمزش پخت که در لینک بالا گذاشتم چربی گوشتها روی نانها میریزم تا کاملا نرم و آماده ی نوش جان کردن بشه . نوش جونتون . از خوردنش لذت ببرین . پلی لیست کانال : 1 – آشپزی    • آشپزی   2 – خودرو    • خودرو   3 – شنبه ابزار    • شنبه ابزار   4 – تعمیر و نگهداری لوازم منزل    • تعمیر و نگهداری لوازم منزل   5 – کامپیوتر    • کامپیوتر   6 – موزیک تایم    • موزیک تایم   7 – کولر    • کولر   8 – نصب ها    • نصب ها   برای دیدن دنیای یک پدر به این لینک مراجعه کنید youtube.com/@SkillsDad #SkillDad #اسکیل_دد #کارهای_روزانه_ی_یک_پدر #شنبه_ابزار #چگونه #How_do_i #How_can_I Preparing camel kebab for 4 people almost necessary ingredients 😂 1- 800 grams of lean meat, preferably fillet or straight or camel thigh bone, and frozen for at least a day so that the kebab becomes soft. 2-8 tomatoes 3 - Salt 4 - Black pepper 5-200 grams of lamb shank Equipment : - Sharpen knives and knives - chopping board - Eight thin skewers - Two wide skewers - Manqal - Fire woman - a match And .. To prepare camel kebab, we must first use a sharp knife to separate the white parts of the meat, which are usually called Ghisi or Damar. The way to distinguish them from chazabi is that they are not greasy and have a very firm texture, and if they are combined with grilled meat, they become very hard. Then we try to cut the meat into 64 equal pieces and prepare 24 pieces of fat and put 8 pieces of meat and three pieces of fat on each skewer according to the video and try not to place the fats between the pieces of meat and not have the same pattern, for example these three Put the fat in the first, fourth, and eighth places on the first skewer, on the second skewer, on the 2nd, 5th, and 7th place, and on the third skewer. The skewers are four in size The finger should be left empty, not less, not more, so that the skewer does not always fall from the edge of the grill (in the shorter mode, choose this distance), or that the handle (remaining distance from the bottom of the skewer) is shortened, which makes it always where we want with it. Turn the skewers, it will be very hot and burn your hands. After the eight meat skewers are ready, we remove the white part of the tomato with a fruit knife and make three longitudinal grooves on each tomato, which should be about the size of an e
5 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده است.
806 بـار بازدید شده
... بیشتر